Jean Reno en büyük korkusunu açıkladı

Magazin Haberleri Fransa
Jean Reno en büyük korkusunu açıkladı
Fotoğraf: DepoPhotos

Sinemanın yaşayan efsanelerinden ünlü Fransız oyuncu Jean Reno, en büyük korkusunun ölüm olduğunu ve artık 20 yaşında olmadığının farkında olduğunu açıkladı.

Ünlü Fransız oyuncu Jean Reno, RFM'de yayınlanan programda Bernard Montiel'in konuğu oldu.

Hayatla ilgili endişelerini anlatan 75 yaşındaki ünlü oyuncu Jean Reno'ya en büyük korkusu soruldu.

Montiel'in sorusuna "Ölüm" yanıtını veren Reno, "Her gün değil ama bazen ölümü düşünüyorum. Biliyorsunuz geldiğim yer olan Endülüs'te ölüm hiçbir zaman uzakta değil" diye konuştu.

Neden ölümü düşündüğü sorusuna ise "Dünya nereye gidiyoruz, nereye gidiyoruz gibi sorular hep kafamda. Bu bir kopukluğa neden oluyor." yanıtını verdi.

Jean Reno'nun yakın arkadaşları Johnny Hallyday, Jean-Louis Trintignant ve Michael Bouquet gibi arkadaşları peş peşe hayatını kaybetmişti.

Bu konuya da değinen Reno, "Her gün falancanın öldüğünü filancanın ölmek üzere olduğunu öğreniyorsunuz. Kendinizi ölümü düşünmekten alı koyamazsınız. Artık 20 yaşında değilim. 20 yaşında olsam ölümü değil geleceği düşünürdüm" diye konuştu.

Jean Reno 2022'de Parisien'de verdiği röportajda da ölüm konusuna değinmiş ve "İnsan ölmeseydi yaşamazdı. Bunu kabullenmek zor çünkü her gün ölümü düşündüğüm bir yaştayım, ölüme dair kaygılar uyumama engel oluyor. Akşam oluyor, uyuyamıyorum. Trintignant gitt, Bouquet de gitti" demişti.