Son Dakika Haberler

12 :56

Manga'nın solisti Ferman Akgül 'Togg' davasını kaybetti

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, yerli otomobil TOGG'un direksiyonundaki fotoğrafına sosyal medyadan tepki gösteren şarkıcı Aylin Aslım, Redd grubu üyesi Güneş Duru ve aynı grubun solisti Doğan Duru'ya açtığı toplam 300 bin liralık manevi tazminat davasını kaybetti.

19 Mart 2024 | Magazin
12 :56

Egemen Korkmaz: "Böyle bir durumda tepkisiz kalamadım"

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar hakkında yaptığı açıklamada, "Yaşanan olaylar beni ne kadar üzse de karakterim gereği böyle bir durum karşısında tepkisiz kalamazdım" dedi.

19 Mart 2024 | Spor
12 :55

AstraZeneca'dan 2 milyar dolarlık satın alma

İlaç ve biyoteknoloji şirketi AstraZeneca, yeni nesil kanser tedavilerine yoğunlaşan Fusion Pharmaceuticals'ı yaklaşık 2 milyar dolar karşılığında satın alacak.

19 Mart 2024 | Ekonomi
12 :53

Konut ve taşıtta kredi oranları güncellendi: İşte ödeme tablosu

Konut ve taşıt kredisi almak isteyenler yüksek faiz oranları ile karşılaşıyor. Bankalar yeni faiz oranlarını bir bir açıkladı. İşte yeni kredi hesap tablosu...

19 Mart 2024 | Ekonomi
12 :43

Bir vurdu, iki vurdu üçüncüde bombaladı! Kedinin jeneriklik hareketi pes dedirtti

Tablette oyun oynayan iki kediden biri birinci ve ikinci hareketinin ardından üçüncüde imza attığı jeneriklik hareketi pes dedirtti.

19 Mart 2024 | Gündem
12 :41

Yağ içinde kalan fırınları silgiyle siler gibi temizliyor! Fırın temizliğinde çığır açan yöntem

Evlerimizde kullandığımız fırınlarda pişen yemekler geride bazı lekeler bırakabilir. Fırınlarda yer eden ve bir türlü çıkmayan yağ lekelerine doğal çözüm bulundu. Fırınlarda oluşan yağ lekelerini gidermek için bu yöntemi kullanmak yetiyor.

19 Mart 2024 | Gündem
12 :38

Hatayspor'un 5 oyuncusuna milli davet

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un kadrosunda yer alan oyunculardan 5'i ülkelerinin milli takımından davet aldı.

19 Mart 2024 | Spor
12 :26

Deri montunu giyip teftişe çıkan Kim: Seul'ü yok edecek güce sahibiz!

Nükleer kapasiteli çoklu roketatarların kullanıldığı topçu birliklerinin tatbikatını izleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, bir savaş durumunda "Seul'ü yok edecek" askeri güce sahip olduklarını söyledi.

19 Mart 2024 | Dünya
12 :25

Konya'da katliam gibi kaza: Durakta bekleyen 4 kişi, otomobil çarpması sonucu öldü

Konya’da kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı. Faciada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

19 Mart 2024 | Gündem
12 :21

Bahar'daki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin sırrı çözüldü! Meğer...

Başrollerinde Demet Evgar, Ecem Özkaya, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinde izleyiciyi kahkahaya boğan "Ne oldu cerrahım" repliğinin başrol Evgar tarafından doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerinde Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı görüldü.

19 Mart 2024 | Magazin
12 :16

Kutup ayısını avlamak için 2 ay Kanada'da yaşadı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı

İstanbul'da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Üstay'ın, kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için 2 ay Kanada'da yaşadığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı ortaya çıktı.

19 Mart 2024 | Gündem
12 :15

En yakınınız bir narsist olabilir! Çevrenizdekilerin narsist olup olmadığını gösteren 6 işaret

Her insanın farklı bir kişilik yapısı vardır. Karakteristik olarak birbirimizden ayrı olsak da hemen hepimiz bu huyları benimseyerek bazı yanlışları dahi görmezden geliriz. Ancak narsistik kişilik gibi bazı karakter yapılarına karşı dikkatli olmak gerekiyor.

19 Mart 2024 | Gündem
12 :14

İzmir'de 5 kişi feci şekilde can vermişti! 'Makas terörü'nde istenen ceza belli oldu

İzmir'de hafif ticari aracıyla makas atan Yusuf İslam Koçak’ın neden olduğu, 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin iddianame hazırlandı. Koçak için 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan toplam 22,5 yıla kadar hapis istendi.

19 Mart 2024 | Gündem
12 :08

Hakkari'de çığ sonrası farklı felaket!

Hakkari-Şırnak kara yolunda çığ düşmesinin ardından şimdi de sel meydana geldi.

19 Mart 2024 | Gündem
12 :08

Gökhan Gönül'e milli takımda görev

A Milli Takım'ın eski futbolcusu Gökhan Gönül'ün Türkiye U21 Milli Takımı'nda yardımcı antrenörlük görevine getirildiği belirtildi.

19 Mart 2024 | Spor
11 :59

Bakan Tunç'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçması ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, futbol sahalarındaki olaylarla ilgili yeni düzenlemelerin gündemde olduğunu söyledi.

19 Mart 2024 | Gündem
11 :56

Yunan adalarına gidecekler dikkat: “Yunan adalarına vize kalkmıyor, işlemler kolaylaşıyor”

Yunan adalarına kapı vizesi uygulamasının başlaması ile Türkiye’ye yakın 10 Yunan adasına ilgi arttı. Nisan ayı başında başlaması beklenen uygulamanın tüm yıl geçerli olması bekleniyor. Bu durum, yaz tatili planlayanlarda büyük merak konusu oldu. İşte dikkat edilmesi gerekenler

19 Mart 2024 | Gündem
11 :55

Japonya Merkez Bankası Başkanı Kazuo Ueda: "Uygun faiz oranı seviyeleri ekonomiye bağlı"

Japonya Merkez Bankası (BoJ) Başkanı Kazuo Ueda, bankanın daha fazla faiz artışının ekonomik ve enflasyonun nasıl gelişeceğine bağlı olacağını ancak mevcut ortam göz önüne alındığında agresif artışların muhtemel olmayacağını söyledi.

19 Mart 2024 | Ekonomi
11 :47

Tefecilere ortak operasyon! 40 şüpheli gözaltına alındı

Ankara Merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen ve tefeci olduğu iddia edilen şüphelilere yönelik ortak operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı.

19 Mart 2024 | Gündem
11 :47

Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Türkiye de o ülkeler arasına girdi

Yaşlı nüfusun toplam nüfusa oranının yüzde 10'u geçtiği Türkiye, Birleşmiş Milletler kriterlerine göre "çok yaşlı nüfuslu ülke" statüsünde yer alıyor.

19 Mart 2024 | Gündem
11 :43

Sahibi mamasını unutunca ona sabah işkencesi yapan kedi kahkahaya boğdu

Sahibi mamasını koymayı unutup, uzun süre uyuya kalınca kedisinin ona uyguladığı tarife kahkahaya boğdu.

19 Mart 2024 | Gündem
11 :41

Dursun Özbek'ten Muslera ve Torreira açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın yıldız isimlerinden Fernando Muslera ve Lucas Torreira'nın sözleşmeleri hakkında açıklamada bulundu.

19 Mart 2024 | Spor
11 :39

Hayatta seni en çok üzen ne? Eğer bu kişilik testinde ilk kurdu gördüysen demek ki seni üzen şey...

Optik illüzyonlu kişilik testlerinde karakterimize ait bazı gizli bilgiler yer alır. Çoğu kişinin kendisiyle bile yüzleşemediği bazı durumlar bu şekilde açığa çıkarılabilir. Peki ya siz bu hayatta sizi en çok neyin üzdüğünü öğrenmeye hazır mısınız?

19 Mart 2024 | Gündem
11 :38

Sahilde cansız bedeni bulunmuştu: 19 yaşındaki Rezzan'ın ölümünde flaş gelişme

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ailesiyle Trabzon'a yerleşen ve dün sahilde cansız bedeni bulunan 19 yaşındaki Rezzan Yel'in yakın arkadaşına, 'Hakkını helal et' mesajı attığı ortaya çıktı.

19 Mart 2024 | Gündem
11 :33

Yabancı bankaların TCMB faiz tahminleri belli oldu

Beklentileri aşan şubat ayı enflasyonunun ardından yabancı yatırım bankaların TCMB'nin faiz artıracağına ilişkin beklentileri de yükseldi. Hem Reuters hem de Anadolu Ajansı anketlerinde faiz artırım beklentileri ilk kez gündeme geldi.

19 Mart 2024 | Ekonomi
11 :32

CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında binanın eski sahibinin avukatının ifadesi ortaya çıktı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı.

19 Mart 2024 | Gündem
11 :32

PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğu Kadın Genel Sorumlusu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi

MİT, PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğu Kadın Genel Sorumlusu Bişeng Brüsk kod Rojda Bilen’i Süleymaniye’de etkisiz hale getirdi.

19 Mart 2024 | Gündem
11 :30

Bruce Willis'in kızına otizm teşhisi konuldu: "Hayatımı değiştirdi..."

Afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü oyuncu Bruce Willis'in 30 yaşındaki kızı Tallulah, kendisine otizm teşhisi konulduğunu açıkladı. Tallulah, hastalığıyla ilgili "Hayatımı tamamen değiştirdi" dedi.

19 Mart 2024 | Magazin
11 :29

TZOB Başkanı Bayraktar'dan "gıdada taklit ve tağşiş" uyarısı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, "Ramazan ayının içinde olduğumuz bugünlerde taklit ve tağşişli gıda ürünlerine karşı denetimler sıklaşmalı ve kesilen cezalar caydırıcı olmalıdır" ifadesini kullandı

19 Mart 2024 | Ekonomi
11 :27

ASELSAN geliştirdi: Türkiye'nin ilk denizaltı savunma harbi sonarı DÜFAS

ASELSAN, teknolojik birikim ve yeteneklerini kullanarak Türkiye'nin ilk yerli ve milli ufuk ötesi denizaltı savunma harbi sonarı Düşük Frekans Aktif Sonar Sistemi'ni (DÜFAS) tamamen özgün teknolojiyle Mavi Vatan'a kazandırdı.

19 Mart 2024 | Gündem
11 :27

Hava kirliliği standardına 2023’te sadece 7 ülke ulaşabildi

İsviçre merkezli, dünya genelinde hava kalitesiyle ilgili çalışmalar yapan IQAir şirketi, Dünya Hava Kalitesi 2023 raporunu yayımlandı. IQAir, sadece 7 ülkenin Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından belirlenen PM2.5 standardında olduğunu belirtti.

19 Mart 2024 | Dünya
11 :26

Chicago Bulls'ta Onuralp Bitim'den galibiyete 9 sayılık katkı

NBA'de Chicago Bulls'un Portland Trail Blazers'ı 110-107 yendiği maçta milli basketbolcu Onuralp Bitim 9 sayılık performans ortaya koydu.

19 Mart 2024 | Spor
11 :25

Beyaz Saray, 'Hamas’ın üç numarası' Mervan İsa'nın öldürüldüğünü duyurdu

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas’ın üç numarası olarak anılan üst düzey komutan Mervan İsa’nın geçtiğimiz hafta öldürüldüğünü duyurdu.

19 Mart 2024 | Dünya
11 :24

Zeytinburnu'nda iş merkezinde yangın

Zeytinburnu'nda bulunan iş merkezinde yangın çıktı.

19 Mart 2024 | Gündem
11 :18

KOSGEB geçen yıl 107 bine yakın işletmeye destek verdi

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), 2023'te ulaştırmadan madenciliğe, inşaattan imalata kadar çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren yaklaşık 107 bin işletmeye 18,1 milyar liradan fazla destek sağladı.

19 Mart 2024 | Ekonomi