Neden?

Salih Nayman ile “Neden?”, Haber Global'de saat 20.30’da ekrana geliyor.

Gündemdeki sıcak gelişmeler, satır aralarındaki önemli mesajlar ve gündem belirleyen konuklar Salih Nayman ile Neden'de.

Programın kaçırdığınız bölümlerini ve özel bölüm videolarını youtube.com/haberglobal sayfasından izleyebilirsiniz.

Salih Nayman

Salih Nayman Hakkında

1978 yılında, Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Erzincan’da tamamladı.

Lise ve üniversite hayatı ise Ankara’da geçti. 1997 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde okumaya başladı.

İş hayatı da okul hayatıyla birlikte başladı. Radyo Altınokta ilk haber spikerliği deneyimiydi. Ardından Tesk Fm ve Capital Radio’da haber spikerliği yaptı. Işık TV’de “Köşe” isimli haber programını hazırlayıp sundu. Askerlik görevinden sonra ise Cine 5’te muhabirliğe başladı.

Kanal D Haber, Kanal 1 ve Haber Türk televizyonlarında muhabir olarak görev aldı. 2009 yılında Haber Türk İstanbul büroya geçti ve haber spikerliği görevini üstlendi. Aynı yıl Turkuvaz Medya’ya transfer oldu. 2 yıl ATV Haber’de seslendirme yaptı. A Haber’in kurulumuyla birlikte birçok kuşakta haber bülteni sundu.

Tartışma programı yönetti. Bir süre ATV “Kahvaltı Haberleri”nde görev aldı. Son 8 yıl Akşam Ajansı’nı sundu. 

2014 yılından beri Merve Nayman ile evli olan Salih Nayman’ın Alp adında bir oğlu ve barınaktan sahiplendikleri Üzüm adında bir de kızı var.

Haziran 2023 itibarıyla Haber Global'e transfer oldu.