Pişmaniye gibi dağılan kavurma yapmanın püf noktası: Böyle pişirince leziz oluyor
Kurban Bayramı gelirken ustalarından kavurma tarifleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Kavurma pişirmenin pf noktalarını bildiğimniz zaman ağızda pişmaniye gibi dağılan leziz mi leziz bir kavurma pişirebilirsiniz. İşte yumuşacık kavurma pişirmenin püf noktaları...
Kaynak: Haber Global TV
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Maden suyu kullanın: Kavurmayı pişirirken maden suyu kullandığınız zaman içerdiği karbonat sayesinde maden suyu kavurmanın çok lezzetli ve çok yumuşak olmasını sağlayacaktır.
İç yağ ile deneyin: Kavurma pişirirken kullandığınız yağı iç yağ olarak kullanırsanız, kavurma bu şekilde daha çok yumuşayacaktır.
Donuk et kullanmayın: Eğer kavurma pişirirken kullandığınız et donuk olursa, istediğiniz kadar yumuşak bir şekilde pişmeyecektir. Bu nedenle pişirdiğiniz etlerin taze olduğundan emin olun.
SIRADAKİ GALERİ
Kaynak: Haber Global TV