Belki de her gün tüketiyoruz ama dikkat etmiyoruz! Yumurta pişirirken yapılan hatalar nelerdir? Yumurta pişirirken nelere dikkat edilmeli?
Yumurta, tok tutması ve zengin besin değerleri ile tariflerde sıklıkla kullanılan gıda ürünlerinden birsi olarak öne çıkmakta. Peki yumurta pişirirken yapılan hatalar nelerdir? İşte merak edilen soruların yanıtları...
Kaynak: Haber Global TV
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Kaşık kullanmak
Bu kez çoğu kişinin bilmediği bir noktadan bahsedeceğiz. Sushiden arta kalan chopstickleri atmak yerine yumurtayı çırparken kullanabilirsiniz. Chopstickler, yumurtanın daha kıvamlı olmasını sağlar.
Tavanın ısınmasını beklememek
Yumurtayı tavaya atmadan önce, tavanın eşit olarak ısınması gerekir. Tavadaki yağ köpüklü ve kabarcıklı olduğunda, yeterince ısınmış demektir. Bu durumda yumurtaları kırmaya başlayabilirsiniz.
Kaynak: Haber Global TV