Limondan bile ekşi portakalı bala döndürüyor! Bu yöntemle portakalın tüm ekşisi tek seferde gidiyor
Kış aylarının sevilen meyvesi portakalı bal gibi tatlı şekilde yemek isterken satın aldığınız portakal limona taş çıkartacak ekşilikte olabilir. Bu gibi durumlarda ise ekşi portakala katlanmak zorunda olmadığınızı bilmek eminiz ki sizleri de sevindirecektir. Bu yöntemle portakalın tüm ekşiliği tek seferde gidiyor.
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Kış aylarının en sevilen meyvelerinden biri olan portakal yüksek C vitamini ve doğal şeker içeriği ile hemen herkesin seve re tükettiği bir meyvedir. Portakalın insan sağlığına faydaları bir yana aynı zamanda tadı da bal gibi olan ve gerek tatlılarda gerek bitki çaylarında aromasıyla bizleri mest eden portakal bazen ise beklediğimiz kadar tatlı çıkmayabiliyor.