Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Mayıs Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Mayıs Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

0.99 faizli konut kredisinden sonra emlakta nasıl bir piyasa oluştu? 'Bu paraya apartman dikerdik...'

Geçen hafta 0.99 faizle konut kredisi verileceğinin duyurulmasından sonra fırsatçılar ev fiyatlarında astronomik artışlara gitti. Peki bir anda 200 bin TL zamlanan evlerin fiyatları bir süre sonra iner mi? Kampanyadan faydalanmayacak vatandaşlar için bundan sonrasında nasıl bir piyasa oluştu?

Türkiye görüşme masasında... İsveç'in tavrı neden yapıcı değil?

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmek için Türkiye'nin 'evet' oyuna ihtiyaçları var. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun da belirttiği üzere Finlandiya'nın tavrı İsveç'e göre daha yapıcı. Peki Türkiye'nin 'evet'ine ihtiyacı olan bu ülke neden böyle davranıyor, terör örgütü PKK'ya desteği ne seviyede?

Yunanistan NATO’ya nasıl geri dönmüştü? 12 Eylül’den günler sonra…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği hakkında Türkiye’nin çekinceleri olduğunu ifade ederken, geçmişteki Yunanistan olayına atıfta bulundu. Yunanistan Türkiye’nin vetosu sebebiyle 1974-1980 yılları arasında ayrı kaldığı NATO’ya geri dönememişti.

ABD Rus elmasını istemeyince Hindistan atölyeleri boş kaldı

ABD'nin Rusya'dan değerli taş alımını durdurması, dünyanın en büyük elmas atölyelerinin bulunduğu Hindistan'ı zor durumda bıraktı. Birleşik Devletler, Hindistan üzerinden olsa dahi Rusya'dan gelen pırlantaları kullanmak istemiyor.

Uçan arabalar geliyor! Ama önemli bir sorun var...

Jetgiller çizgi filminde olduğu gibi uçan arabaları şehirlerde yakında göreceğiz. Ancak şehirlerin merkezine iniş-kalkış pistleri inşa etmek için yer sorunu düşündürüyor.

Taraftarın verdiği mesaj

41 bin 742… Fenerbahçe-Karagümrük maçındaki taraftar sayısı. Seyirci değil tam anlamıyla taraftar. Kesinlikle sadece maçı izlemeye gelmeyen, aynı zamanda yönetime de ciddi mesajlar veren 41 bin 742 taraftar.

Kaynak: Haber Global TV