Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Aralık Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Aralık Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Bu iş böyle giderse en çok öldüren üçüncü hastalık: Covid-19

Günde 200 civarında insan Covid-19'dan hayatını kaybediyor. Bu iş böyle giderse Türkiye'de bir günde insanların hayatını en çok kaybettiği üçüncü hastalık Covid-19 olacak.

Havada ırkçılık kokusu var... Fransa ve Macron sağa çekiyor!

Yeni yılda iyice seçim havasına girecek olan Fransa’da ırkçı ve İslamofobik ifadeler kullanan adaylar dikkat çekiyor. Peki, Emmanuel Macron’un da giderek sağa kayan siyaseti Fransa ve Fransa-Türkiye ilişkileri hakkında ne söylüyor?

5 maddede Biden-Putin görüşmesi🤝

ABD Başkanı Joe Biden ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın geleceği üzerine kritik bir konferans gerçekleştirdi. ABD Rusya'nın Ukrayna'yı işgali durumunda ekonomik yaptırımları öne sürdü. Putin duruşundan taviz vermedi. İşte 5 maddede Biden'ın en büyük diplomatik sınavının şifreleri.

Kar arıyorlar? "Görüyorsun şortla oturuyorum" ❄

ABD'nin en karlı şehirleri arasında gösterilen Denver'a 235 gündür kar yağmıyor. Kar yağmayan bölgelerde oteller yapay kar ile müşteri çekme derdinde. Bu kuraklığın büyük bir işareti...

'Müdür olduk da ne oldu!'

Bazı insanlar kariyerlerinde hayal ettikleri pozisyonu elde ettikten sonra hayal kırıklığına uğruyor. Bu insanlar ya görevlerinden istifa ediyor ya da 'müdür olmak bana göre değil' psikolojisine giriyorlar. İnsan böyle bir durumda olduğunu nasıl anlar? Çaresi var mı?

Kaynak: Haber Global TV