Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm full İzle... Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle!

HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti Show TV Dizi Haberleri
Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm full İzle... Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle!

Kızılcık Şerbeti dizisinin 68. bölümü 21 Eylül 2024 Cuma günü Show TV'de yayınlandı. Kızılcık Şerbeti'nin 68. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Show TV'nin dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 68. bölümü 21 Eylül günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde dizi Kızılcık Şerbeti'nin altmış sekizinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... Show tv Kızılcık Şerbeti 68. bölüm izle...

KIZILCIK ŞERBETİ 67. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ünallar’ın evine bomba düşmüş gibidir. Öğrendikleri gerçek tüm ilişkileri derinden sarsmış, herkes birbirine düşman kesilmiştir. Ancak ilk olarak öncelik Görkem’in sağlık durumudur. Olaylı gecenin devamında Görkem’in hastaneye yetiştirilmesi ve onun Fatih’e yaptığı şantaj neticesinde durumu kurtarma değilse de vakit kazanma hesaplarını yaşarlar.

Kıvılcım ise kendini berbat hissetmekte, hayatta en güvendiği adam tarafından aldatıldığı duygusu ile yanlış yollara sürüklenmek üzeredir. Tüm bu karmaşanın üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra Kıvılcımlar’ın evine büyük bir acı düşer. Alev doğum yaparken ölmüştür. Doğurduğu bebek, Kıvılcım ve Abdullah arasında velayet savaşına neden olacaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Sıla Türkoğlu

Doğukan Güngör

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar

Oral Özer

Rahimcan Kapkap

Serkan Tınmaz

Tuana Gizem Uzunlar

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Kızılcık Şerbeti dizisinin Show TV'de 21 Eylül günü yayınlanan 68. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

KIZILCIK ŞERBETİ 68. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ