Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (03 Şubat Perşembe)

Haber Global
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (03 Şubat Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Almanya kirli atıklarını Türkiye'den ne zaman alacak? Bürokrasi sürüyor...

Almanya'dan Türkiye'ye gönderilen ilk etapta sayıları 400 konteyneri bulan kirli atıkların geri alınması için bürokrasi devam ediyor. Almanya atıkları almaya karar verdi ancak hala 'incelemeler sürüyor'. Atıkların bir kısmı Türkiye'de bir kısmı Yunanistan'da bir kısmı ise Vietnam'a gönderildi.

Doktorlara dair bir yurt gerçeği: 'Bu sadece kısa süreli bir kaçış...'

Kamudan ayrılan doktor sayısında bir artış gözlenmekte. Özele geçenler, muayenehane açanlar, Türkiye'den ayrılanlar... Bu ayrılıkların farklı sebepleri ve farklı motivasyonları bulunuyor. Peki sorunun kilit noktası ne ve çözümü nerede? Bazılarına göre kamudan ayrılmak sadece kısa süreli bir kaçış...

Facebook: Sonun başlangıcı? | Bu kadar parayı kimse kaybetmedi...

Facebook merakla beklenen 2021 son çeyrek bilançosunu açıkladı. Sonuç felaket. Facebook 18 yıllık tarihinde ilk kez kullanıcı kaybetti. Hisseler piyasada çakıldı. Bir günde piyasa değerinde yaşanan erime tarihte görülmedi. Facebook için artık şu konuşuluyor: Bu sonun başlangıcı mı?

Boşanmış ebeveynler davalık oluyor: 'Eski eşim çocuğumuza aşı yaptırmıyor!'

ABD'de Kanada'da bazı boşanmış ebeveynler mahkemelerin yolunu tutuyor. “Eski eşim çocuğumuza aşı yaptırmıyor” diyerek birbirlerine velayet davası açan ebeveynlerin bu çıkışı yargının da elini kolunu bağladı. Peki bu durum velayetin değişmesinde rol oynayabilir mi?

 

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global