Cem Garipoğlu mezarı nerede, açıldı mı? Cem Garipoğlu öldü mü?

HABER MERKEZİ
Cem Garipoğlu Gündem haberleri
Cem Garipoğlu mezarı nerede, açıldı mı? Cem Garipoğlu öldü mü?

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede ve Cem Garipoğlu öldü mü soruları yaşanan son gelişmeler neticesinde bir kere daha ana gündem konusu olmuş durumda. Peki, Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede? İşte merak edilenler...

Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede sorusu mezarının açılması haberlerinden kaynaklı olayla ilgilenenler tarafından araştırılıyor. Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak. Garipoğlu’nun cesedinden alınacak kemik örnekleri ile kimlik eşleşmesi yapılacak. Peki, Cem Garipoğlu mezarı nerede, öldü mü? İşte merak edilenler...

CEM GARİPOĞLU MEZARI NEREDE?

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılacağı tarih belli oldu. Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00 de açılacak.

Garipoğlu’nun cesedinden alınacak kemik örnekleri ile kimlik eşleşmesi yapılacak. Mezardan Garipoplu’nun kemik örneği alınarak, kimlik eşleşmesi yapılacak.

Öte yandan, polis ekiplerinin açılmasına karar verilen Cem Garipoğlu’nun kabrinin bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı’nda güvenliği sağlamak amacıyla nöbet tuttuğu görüldü.

CEM GARİPOĞLU NE ZAMAN VE NASIL ÖLDÜ?

Münevver Karabulut cinayete ilişkin yargılamada 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu, 10 Ekim 2014'te kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar etmişti. Cem Garipoğlu'nun son olarak ölümünden önce cezaevi güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülere göre, Cem Garipoğlu, 9 Ekim'i 10 Ekim'e bağlayan gece 02.03'de koridorda volta atıyor. Sonra 3'üncü bölmenin kapısını kapatıyor. Yaklaşık 4 dakika sonra koridorda bulunan bir tabureyi alıyor.

Koğuşuna giren Garipoğlu, bir daha da görüntülerde yer almıyor. Görüntünün sonunda ise infaz koruma memurlarının sabah sayım için 08.18 sıralarında Cem Garipoğlu'nun koğuşuna geldikleri görülüyor.