Kiracı Haberleri - Sayfa 3

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Kırşehir'de kiracı-ev sahibi muamması: Ne kiralanabiliyor ne satılabiliyor İstanbul’da ev sahibi-kiracı kavgası şoke etti “Burayı kan gölüne çeviririm” Haziran ayı kira artış oranı belli oldu Kiralar artacak mı? Kira bedelleri, gelirin 3’te 2’sini aştı! Antalya'da kiracısını tahliye edemeyen Rus ev sahibi apartmanın deposunda yaşıyor! Kira zam oranında yeni dönem kapıda: Yüzde 25 sınırı kalkarsa ne olacak? Kiracıları korku sardı Kiracı evi neden havaya uçurdu? Kiracıların yüzde 86'sı resmi zam oranının üstünde kira ödüyor Ev fiyatları düştü, kiralar arttı: Satamayan kiraya veriyor 1500 liralık kirayı düzensiz ödeyen 7 çocuklu aile sokağa atıldı Borçlulardan yeni taktik Gayrimenkulde takas dönemi Tarlabaşı ne olacak? Ev sahibi olmak bir hayale dönüşüyor: Son 10 yılda kiracı oranı yüzde 6 buçuk arttı Esenyurt'ta ev sahibi ile kiracı kavgasında ortalık savaş alanına döndü! Kira zam oranları belli oldu Kira gelirleri olanlar dikkat! Tüm detaylar belli oldu: Son gün 1 Nisan! Yine kiracı skandalı! Evi 5 kişiye birden kiraladı Bir porsiyon 400 TL eder mi? İngiltere Eyüp'ten daha ucuz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan konut kiralarında yüzde 25 zam sınırına ilişkin açıklama 3 odalı eve 27 yatak atıp kiralamıştı... O emlakçının ilk vakası değilmiş