Kiracı Haberleri - Sayfa 2

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Ev sahipleri de tepkili Kiracıdan mülk sahibine bayıltan kafa darbesi TÜFE oranını az bulan ev sahipleri, kiracıdan evi tahliye etmesini isteyebilir mi? Giden gidene... Kağıthane'de ev sahibi istediği zammı alamayınca kurduğu planla gündem oldu Kirasını IBAN'a yatıranlar dikkat! Yargıtay son noktayı koydu Kiralık ev bulmak imkansız hale gelebilir: Parasını faize yatırmak isteyen, evini satıyor GBT, findeks raporu, KKB, kefil, tahliye taahhütnamesi: Ev sahipleri çıldırdı Kira anlaşmazlığı kavgasında 2 kişiyi öldüren ev sahibinin cezası açıklandı Tahliye taahhütnamelerindeki o detaya dikkat 20 bin TL kiraya ne kadar zam yapılacak? Kira artışında yeni döneme dikkat! Kirada kafalar karıştı! Kira artış oranı ne kadar oldu? Ev kirası ve iş yeri kirası için 2024 Temmuz zam oranı ne kadar? Kiracılarda temmuz tedirginliği! Kira artışında yeni döneme dikkat: Ev sahibi, kiracıdan fark talep edebilir mi? Kaos tepkisi Kira artışında yeni dönem! Yüzde 25 zam sınırı sona erdi Yeni dönemden önce ev kiraları ne kadar? Yüzde 25 sınırı kalkıyor: 1 Temmuz sonrası kiralardaki zam oranı neye göre belirlenecek? Barcelona turistler yüzünden 'kiralık ev' bulamama sorununu tarihe gömdü Ev sahiplerinin çift kontrat oyununa dikkat! Ev sahibinden kiracıya şok! Şaşırtan manzarayla karşılaştı Yeni dönemde kira kabusu