Kiracı Haberleri - Sayfa 4

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Evini emlakçıya kiraya verdi, emlakçı daireye 30 yatak koyup başkalarına kiraladı Mart ayı kira artış oranı ne kadar oldu? İstanbul'da eşyalı ev devri bitti Antalya'da mal sahibi terörü: Fiyatta anlaşamadığı kiracısının elektriğini kesti Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı? Bakan Tunç açıkladı ''Bekara ev yok'' diyen ev sahibine ceza Ev kiralamada yeni dönem 1 Mart günü başlıyor: Bunları yapanlar yandı! Gelir İdaresi'nden kiracılara çağrı: Bu formu doldurun TİHEK'ten "bekara ev kiralamayan" ev sahibine idari para cezası İkinci eve vergi fiyatı düşürür mü? Memura kira yardımı şart 30 bin TL'ye çırak bulamıyorlar Kiracı evini ilaçladı: Üst katta ev sahibinin torunu hayatını kaybetti, 5 kişi hastanelik oldu Kiracılar dikkat! Yargıtay onayladı: İmzalayan evden çıkartılıyor İstanbul'dan İstanbul'a göç Ev sahibini savcılığa şikayet eden kiracıya 'iftira' cezası! Böbrek hastalarını yıkan haber Hem öğrenci hem öğretmen mağdur Komşuların 'yüksek aidat' kavgası; 5 yaralı Konut kiralamada 'kimlik bildirimi' dönemi başladı: 1 milyon liraya kadar cezası var! 100'de yüz zam isteyen ev sahibi kapıyı söküp elektriği kesti Ev sahibi- kiracı kavga etti, küçük çocuk arada kaldı Vatandaşlar şikayetçi: "Kiraya yılda 5 kez zam yapıldı, nefes alamıyoruz" Tahliye fırsatçıları