Kiracı Haberleri

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Kirada yüzde 25 sınırı kalktı, sorunlar arttı! Kiracı da ev sahibi de dertli Kiracıya kadın iç çamaşırı giydirip müzik eşliğinde işkence yapan aile... Cezaları açıklandı 16 yıllık kiracısını öldüren ev sahibinin cezası açıklandı Mahkeme kararını verdi: Yapay zeka kiraya da el attı! Yalova'da korkunç olay! Kiracı ev sahibinin cinsel organını kesti: İfadeleri kan dondurdu Doğrulanmış ilan uygulaması başlıyor Kira ödemelerini elden yapanlara kötü haber: Ceza miktarı açıklandı Ev sahipleri, dikkat: Bunu yapmanın cezası hapis! Özel yurtta kalmak istemeyen öğrenciler kiralık evlere talepleri yoğunlaştırdı Öğrenci evi döşemek kaç lira? Kaya Çilingiroğlu'nun taşınmama ısrarı! Ev sahibinden 2 milyon lira istiyor Ev sahiplerinin imza oyunu Kirada devran döndü! Ev sahiplerinin yeni oyununa dikkat! 7 günü kaçırınca kendinizi kapının önünde bulabilirsiniz Kira gelirlerini beyan etmeyenler Maliye'ye takıldı: 700 bin kişiye ceza geliyor Evini günlük kiralayanlara izin belgesi şartı Böyle 'kiralık' ilanı görülmedi: Kirayı 400 ekmekten 100 litre mazota çekti Ev sahiplerinin memur kiracı sevgisi Ev sahipleri, emlakçılar ve kiracılar, dikkat! Uygulama 15 Eylül'de başlıyor Kiracıya acıyan yok Kira artış oranı düşüşe geçti Kira kontratlarında E-Devlet dönemi Kira fiyatlarında yeni dönem başladı Kira fiyatlarında yeni dönem: İstanbul, İzmir ve Ankara’da fiyatlar ne durumda?