Kiracı Haberleri - Sayfa 5

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

2023'ün üzüleni kiracılar oldu: Bu yıl en çok 'fahiş kira' şikayet edildi Yargıtay'dan kiracıları ilgilendiren karar! Boş kağıda atılan imza... Kiracıyı çatalla yaralayan ev sahibi için istenen ceza belli oldu Bin 500 TL olan kirasını 5 bin TL'ye yükseltti, tutarı beğendiremediği ev sahibinin oğlu... Günlük kiralık evler şimdi de saatlik kiralanmaya başlandı Yabancıya usulsüz konut satışı Yer Aydın... Kiracıyı öldürüp garaja gömdüler! 10 yılda rekor artış: Kiracı ev arkadaşı arıyor Mülakatla kiracı arayan ev sahibi şok: Suç olduğunu bilmiyordum Kira kadar aidat ödeyen site sakinleri isyan etti: Kayyum istiyoruz, bizi kaderimize terk etmeyin Doktor, kiracısını baltayla yaraladı: Gözaltına alındı Yeni trend... Evini satan iş yeri alıyor Engelli kızıyla birlikte evinden çıkarılan yaşlı kadının haykırışları yürekleri yaktı Sahaflar kira artışına yenildi Sitelerde aidat oyunları! Kiracısı olduğu evi bir başkasına günlük kiralayanlar yandı: Rekor ceza ödeyecekler 2 engelli çocuğuyla yaşayan kadının kirasına fahiş zam: "Parkta çadır kurmayı düşünüyorum" Sosyal medyada gündem olan kiralık ev ilanı! Bir oda birazcık mutfak... Kontrolden çıkan kira fiyatlarını protesto eden Antalyalı kiracılar, Ankara'ya yürüyüş başlattı Ev satışında eski usül devrede: Takas Sahibinden değil kiracısından kiralık! İkinci el konut cazip değil Günlük kiralık ev düzenlemesi için uyarı: Uzun vadeli kiralık evlerle ilgili zorluk yaşanabilir Konut kiralamada yeni dönem başladı: O belgeyi almamanın cezası 1 milyon TL!