Ev sahiplerinin memur kiracı sevgisi

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalar bitmiyor. Fahiş oranda zam isteyenler de var, özel sektör çalışanlarına ev kiralamayanlar da. İstekleri bitmeyen ev sahipleri şimdi de kiracılardan maaş bordrosu talep ediyor.

Son Güncelleme:

Kiracılar ve ev sahipleri arasındaki tartışmalar sürüyor. Yüzde 25 sınırının kalkması sonrası fahiş artış talep eden ev sahipleri peş peşe sıraladıkları şartlarla kiracıların karşısına çıkıyor. Kimisi çocuklu ailelere, öğrencilere evlerini kiralamıyor, kimisi sözleşme imzalamadan önce maaş bordrosu talep ediyor. Kısacası ev sahiplerinin istekleri bitmiyor.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklara şimdi de maaş bordrosu eklendi. Ev sahipleri evlerini kiralamak isteyenlerde memuriyet şartı arıyor, maaş bordrosu, iş yeri çalışma belgesi talep ediyor, hatta sabıka kaydı istiyor.

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Akçam, ev sahiplerinin kiracı seçimindeki kriterlerin kira fiyatlarındaki artışın neden olduğunu söyledi. Yapılan düzenlemelere rağmen ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlık sürüyor.

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"