Ev sahiplerinin imza oyunu

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sular durulmak bilmiyor. Ev sahipleri bu kez de kiracılarının imzalarını taklit etti. Amaç ise kiracıyı istediği zaman evden çıkarabilmek.

Son Güncelleme:

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlık her iki tarafın da farklı yollara başvurmasına neden oldu. Kiracısını çıkarmak isteyen ev sahiplerinin denediği son yol, kiracının imzasını taklit etmek.

Ev sahiplerinin yeni oyunu tahliye taahhütnamesi. Ev sahipleri, kiracının yerine sahte imza atarak tahliye taahhütnamesi düzenliyorlar. Bu şekilde kiracıyı istedikleri zaman evden çıkarıyorlar.

Tahliye taahhütnamesinin suiistimali sonucu mağdur olanlardan biri de Ahmet Kılıç. Kılıç, tahliye taahhütnamesi imzalamadığı halde mağdur oldu.

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"