Birleşik Krallık Haberleri - Sayfa 3

Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı veya yaygın adıyla Birleşik Krallık; Avrupa anakarasının kuzeybatı kıyılarında, kuzeybatı Avrupa'da egemen bir ülkedir.

Birleşik Krallık; İngiltere, İskoçya, Galler ve diğer ülkelerden İrlanda Denizi ile ayrılan Kuzey İrlanda olmak üzere dört kurucu ülkeden oluşur.

Dört maddede Türkiye - Birleşik Krallık ilişkileri: 'NATO'da aynı pozisyonda' Koltuğu yine de sallanıyor mu? Birleşik Krallık heyetinden, Reyhanlı ile Cilvegözü Sınır Kapısı'na ziyaret! "Minnettarız" Roman Abramoviç'in 7 milyar dolarına el koyan ada! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth çiçek fuarında kameralar karşısına çıktı! İşte son hali... İngiltere Merkez Bankası neden gıda krizinin kapıda olduğunu düşünüyor? Bu da oldu! Kripto gaspçıları ortaya çıktı! Kuzey İrlanda tarihinde ilk kez! Sandıktan İngiltere'yi terleten sonuç çıktı... Rusya'nın 'troll fabrikası' ortaya çıktı! Ortalığı karıştıran Çin iddiası: 'Hemen atlamayalım!' Boris Johnson'ın amacı ne? Churchill olmak ya da olmamak! Birleşik Krallık'ta Ankara'da Ukrayna'ya destek verdi Dünyanın en büyük gizemlerinden biri Başka ülkenin polisini aradı! 4 bin 800 kilometreden 30 dakikada gelen yardım! 114 yıl sonra tarihe geçti! Meğer sporcuymuş... İçinden sınır geçen stat! Pandemi nasıl kriz yarattı? Çankırılı Boris'in başı bu kez büyük belada! İşte süreç... Şoke eden olay! Belediyenin 17 yıldır doğal gaz faturası ödemediği ortaya çıktı Omicron varyantına dair flaş sözler: 'Bu panik neden anlamıyorum?' 'Heyecan verici demek az kalır!' Belgeseli de yayınlanacak Kanada'da şok görüntü! Ordu 'sahte cami' ile çalışıyor Ülkede Omicron alarmı! Uyarı seviyesi 4’e yükseltildi Omicron alarmı! Vaka sayısı bir günde yüzde 50 arttı Yeni albümü tedarik krizini nasıl etkiledi?