Birleşik Krallık Haberleri - Sayfa 2

Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı veya yaygın adıyla Birleşik Krallık; Avrupa anakarasının kuzeybatı kıyılarında, kuzeybatı Avrupa'da egemen bir ülkedir.

Birleşik Krallık; İngiltere, İskoçya, Galler ve diğer ülkelerden İrlanda Denizi ile ayrılan Kuzey İrlanda olmak üzere dört kurucu ülkeden oluşur.

Sözcü Kalın, Birleşik Krallık Ulusal Güvenlik Danışmanı Barrow ile görüştü Yerli, Asyalı, siyahi... Bu liderler ülkelerinin ilkleri oldular Birleşik Krallık'ta yeni başbakan Rishi Sunak! Yıldızı nasıl parladı? 'Britanya İmparatorluğu'nun yıkılışını izliyorum' | İngiltere'de güneş nasıl battı? Şimdi ne olacak? 'Seçim' sesleri, Boris ve dahası... Liz Truss'ın 45 günü: Direnç, kriz, geri adım ve istifa! İskoçya neden tekrar ayrılık şarkısı söylüyor? Kuzey İrlanda'da tarihi değişim! ABD Başkanı Biden ile eşinden, Kraliçe 2. Elizabeth'in naaşına ziyaret Londra’dan mektuplar-2 | Ada'da enerji krizi nasıl hissediliyor? 'Kraliyet ailesinin en çalışkanı!' Kraliçe 2. Elizabeth'in cenazesi, Londra'ya ulaştı Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde veda töreni Eski kolonilerde cumhuriyet sesleri! Dünyayı sarsan vefatın satır araları... Kral ilk konuşmasında ne dedi? Hangi sözü, neden önemli? Kraliçe, Türkiye'ye geldiğinde... Neler oldu, neler konuşuldu? Kraliçe II. Elizabeth’in sağlığı nasıl kötüye gitti? Başbakan Truss oldu: 'Türkiye'ye bakışı...' Maymun çiçeği salgınında hatalar tekrarlanıyor mu? Birleşik Krallık'ta başbakanlık yarışı Avrupa kavruluyor! Çarpıcı klima detayı... 1980'leri yeniden mi yaşıyoruz? Benzerlikler... Boris Johnson'ın istifasının ardından...