Birleşik Krallık Haberleri

Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı veya yaygın adıyla Birleşik Krallık; Avrupa anakarasının kuzeybatı kıyılarında, kuzeybatı Avrupa'da egemen bir ülkedir.

Birleşik Krallık; İngiltere, İskoçya, Galler ve diğer ülkelerden İrlanda Denizi ile ayrılan Kuzey İrlanda olmak üzere dört kurucu ülkeden oluşur.

Tarihi heykellerin peşinde! Kraliyet ailesinin sansasyonel ismi konuştu, yine basının hedefi oldu Kuzey İrlandalı Donaldson: "Birleşik İrlanda için çoğunluk yok" Bunun adı resmen hırsızlık! 2024 yılında dünyanın en güçlü orduları... Türk ordusu yükselişe geçti Birleşik Krallık konsolosu Ekvador'da kaçırıldı Heykel krizinin nedeni Eurofighter İngiliz istihbaratının Wagner oyunu Parthenon Heykelleri Atina'yı birleştirdi EURO 2032 için adaylığı onaylanan Türkiye, 2028 için yaptığı başvuruyu geri çekti Karadeniz'de sualtı savaşı Titanik'in laneti devam mı ediyor? Bonzai alarmı verildi: Martılar psikopata dönüyor Yeni NATO Genel Sekreteri kim olacak? Prensin 'yasak aşkından' kraliçeliğe: Camilla 'III. Charles ne kadar zengin olduğunu bilmiyor... Aylık 55 bin lira maaş verilecek! Dünyanın en ücra adalarından birinde çalışan aranıyor Siyasette Asyalı Britanyalılar dönemi! Ada, 40 yılda nasıl değişti? Kalın, Birleşik Krallık Ulusal Güvenlik Danışmanı Barrow ile görüştü Bir Kraliyet geleneği daha tartışılıyor... Avustralya'ya nükleer denizaltı satışı neden önemli? Prens William ve Harry: Kardeş kavgasından daha fazlası İngiltere'de sağlık sistemi nasıl krize girdi? 'Ölümcül bir durum yoksa acile gitmeyin!' Trende yaşlı kadına yer vermeyi reddeden yolcu