Öyle sulu ve lezzetli oluyor ki yanında en az iki ekmek yersiniz! İşte usta aşçıların leziz menemen pişirme sırrı
Türk mutfak kültürünün vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan menemeni hazırlarken dikkat edilmesi gereken bazı tüyolar bulunuyor. Menemen pişirmenin inceliklerini öğrenerek çok daha lezzetli bir yemek hazırlayabilirsiniz.
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Lezzetli bir menemen hazırlamak her ne kadar basit gibi görünse de aslında düşündüğünüzden çok daha karmaşık olabilir. Domatesin kabuğu, soğanı ve daha pek çok inceliği bulunan menemeni pişirmek için kullanabileceğiniz bazı püf noktalar da tabii ki bulunuyor.
Çok daha lezzetli ve sulu bir şekilde menemen hazırlamak için bilinmesi gereken bazı tüyolar var. İşte usta aşçıların yemek tarifleri kitaplarından sofralarınıza gelen, sulu ve lezzetli menemen hazırlamanın püf noktası: