Hem bozulmasını önlüyor hem kolay hazmediliyor: Süte bir tutam eklemek bile yetiyor
Bilinene en sağlıklı gıdalardan biri olan sütün sağlıklı yapısını koruması için tüketiminin hızlı olması gerekiyor. Süt bekledikçe bozulması hızlanıyor. Ancak bu gıdadan süte bir tutam eklemek her şeyi tersine çevirecek.
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Sütün sağlıklı yapısını korumak için yardım alacağınız doğal yöntem karbonat ile karşımıza çıkıyor. Sütün sağlıklı şekilde tüketilmesine yardımcı olan karbonat aynı zamanda hazımsızlık sorununun önüne geçiyor.
Sütün yapısını koruyarak daha uzun süre taze kalması için kapağı açılan sütün içerisine sadece bir tutam karbonat eklemek yeterli oluyor. Karbonat sütün neden olduğu hazımsızlığın da önüne geçiyor.
Dolapta saklayacağınız kutu sütün içerisine az miktarda karbonat ekleyerek daha uzun süre taze tutabilirsiniz.