Balık burcu olan Arda Güler "19 yaşındaki genç Türk futbolcu" olmak üzere

Haberglobal.com.tr
Arda Güler Burç yorumları Astroloji Real Madrid futbol
Balık burcu olan Arda Güler "19 yaşındaki genç Türk futbolcu" olmak üzere

Balık burcu olan Arda Güler, 25 Şubat 2024 tarihinde artık "19 yaşındaki genç Türk futbolcu" olarak anılacak. Real Madrid'in o gün Sevilla ile maçı var. Bakalım Ancelotti ona bir doğum günü hediyesi verecek mi...

Balık burcu olan Arda Güler, 25 Şubat GÜNÜ19 yaşına basacak. Artık 19 yaşındaki Türk futbolcu diye haberlerde okumaya başlayacağız.

Peki Balık burcunun sporla arası nasıl?

Balık burcu insanları umutlarını kolayca yitirip karalar bağlayabilirler. Kimselerin göremediği ayrıntıları görür, küçük olumsuzlukları takıntı haline getirebilirler. Zor karar verme özellikleri meşhurdur. Kendi hobilerine uygun bazı sporlara ilgi gösterirler.

Keyfine düşkün olan balık burçları aslında ara sıra niyetlenseler bile düzenli spor yapmaya pek yatkın değillerdir. Bu yönüyle Arda Güler ile pek uyuşmasa da balık burcu için duygusal ve hassas yapılarına en uygun spor dallarının başında yoga, meditasyon ve pilates gibi ruhu besleyen ve arındıran sporlar gelir. Balıklar, suyu çok sevdikleri için su sporlarında istikrarlı ve başarılı olurlar. Kano, kürek ve sörf yapmaktan keyif alırlar. Kulağa garip gelse de, balık burçları balık tutmayı çok severler. Su grubu burcu olan balık insanı, suyu sevdiği için yüzmeyi ve suda zaman geçirmeyi de sever.

BALIK BURCUNDAN ÇIKAN ÜNLÜ FUTBOLCULAR

Tüm bunlar balık burcundan iyi futbolcu çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Mesela eski Galatasaraylı Didier Drogba balık burcu olup da futbolda adından söz ettiren isimlerden. Ayrıca Paul Pogba, Hakim Ziyech, Casemiro, Riyad Mahrez, Fernando Torres, Mauro Icardi, Ivan Rakitic, Saumuel Eto'o, Edin Dzeko gibi futbolcular da balık burcu.