Galatasaray orta saha transferi için kesenin ağzını açtı! Richard Rios için dev teklif

HABER MERKEZİ
Galatasaray Transfer Brezilya
Galatasaray orta saha transferi için kesenin ağzını açtı! Richard Rios için dev teklif
FOTOĞRAF: Depophotos

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Palmeiras'ta forma giyen Kolombiyalı futbolcu Richard Rios için önemli bir teklif yaptı.

Galatasaray yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi ve Kopenhag'dan Elias Jelert'i kadrosuna kattı.

'Cimbom' orta saha hattını güçlendirmek için de çalışmalarına devam ediyor.
Brezilya basınından Bolavip'te yer alan habere göre; Galatasaray, Palmeiras'tan Richard Rios'u kadrosuna katmak istiyor.

Teknik direktör Abel Ferreira önderliğinde pek çok başarı elde eden Palmeiras bir yandan kadrosunu güçlendirmek isterken diğer yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor.

Haberde Wendel transferinde istediği sonucu elde edemeyen Galatasaray'ın Richard Rios için Palmeiras'a önemli bir teklifte bulunduğu belirtildi.

İddiaya göre Sarı-kırmızılılar, Richard Rios için Palmeiras'a 16 milyon euro'luk teklifte bulundu.

Teknik direktör Abel Ferreira'nın takımdaki önemli oyunculardan hiçbirinin ayrılmasını istemediği fakat Palmeiras'ın gelen teklifleri dinlediği ve değerlendirdiği ifade edildi.

COPA AMERICA'DA FİNAL OYNADI

24 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Palmeiras formasıyla toplamda 30 maça çıkarken 2 gol - 1 asistlik performans ortaya koydu.

Copa America 2024'te Kolombiya formasıyla mücadele eden Richard Rios turnuvada 6 maçta sahaya çıkarken sergilediği performansla ülkesinin finale çıkmasında önemli rol oynadı.