Xabi Alonso çaresiz kaldı, Arda Güler'i ikna edemiyor

Haber Merkezi
Arda Güler Xabi Alonso Bayer Leverkusen Real Madrid Transfer
Xabi Alonso çaresiz kaldı, Arda Güler'i ikna edemiyor

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso, Arda Güler'i ikna etmek için çevresini devreye soktu. Ancak Milli futbolcumuzun gitmeye hiç niyeti yok.

Xabi Alonso, Bayer Leverkusen'deki kadrosunu geliştirmek için harekete geçti . Yenilmez gibi görünen Bayern'in önünde şampiyonluğu kazanarak Bundesliga'da tarih yazdı . Ancak eski Real Madridli'nin hırsı bununla sınırlı değil. Şu anda Leverkusen neredeyse tüm yıldızlarını elinde tutmayı başardı. Alonso da kulübün pazara çıkmasını istiyor.

Aslında Alonso tam da sahip olmak istediği oyuncuyu Real Madrid'de buldu. O, Avrupa'da pek çok büyük kulübün ilgisini çeken genç Türk yetenek Arda Güler'den başkası değil.

Pek çok kişi gibi Xabi de genç orta saha oyuncusunun yeteneği karşısında büyülendi. Bu sezon onu yakından takip etti ve Avrupa Kupası'ndaki iyi performansını gördü. Onun kalibresinde bir oyuncunun takımına mükemmel uyum sağlayacağını biliyor.

Aslında her iki taraf arasında zaten temaslar vardı. Xabi, futbolcuya olan ilgisini çevresindekilere aktardı. Alonso , özellikle bu sezon Real Madrid'de karşılaşacağı rekabet göz önüne alındığında, Güler'i kiralamanın harika olacağına inanıyor.

Ancak Arda'nın şu anda Almanya'ya gitme havası yok gibi görünüyor. Ne Bundesliga'ya ne de başka bir yere. Güler, Real Madrid'de başarılı olmayı kafasına koymuş durumda ve kulüp içinden biri ona tavsiye etmedikçe ayrılmaya niyeti yok.

Şimdilik, Ancelotti de dahil olmak üzere kendisine verilen tek söz, bu sezon daha fazla dakikaya sahip olacağı ve bugüne kadar olduğundan daha fazla durumda kalitesini oyun alanında sergileyebileceği yönünde. Güler, biraz devamlılıkla Carlo'yu kendisini ilk 11'e sokmaya ikna edeceğinden emin.

Elbette soyunma odasında Türk'ün maç sonrasında yedek kulübesinde olmak istemeyeceğini biliyorlar. Böyle bir durumda Güler geleceğini düşünecektir. Ancak şu anda bir çıkış yolu çok karmaşık görünüyor.