Juventus'ta Kenan Yıldız alarmı... Etrafını sardılar... Yeni sözleşme geliyor

Juventus Kenan Yıldız İtalya Serie A Transfer
Juventus'ta Kenan Yıldız alarmı... Etrafını sardılar... Yeni sözleşme geliyor
Fotoğraf: DepoPhotos

Juventus, peş peşe gelen tekliflerin ardından Kenan Yıldız'ı kaçırmamak için sözleşmesini uzatma kararı aldı. Maaşına da iyi bir zam yapılacak.

Juventus sonunda Kenan Yıldız'ın geleceğinin ne olacağına karar verdi.

Juventus'un Allianz Stadı'nda Udinese'ye mağlup olduğu karşılaşmada Kenan Yıldız ilk 11'e yer almadı. Juventus'un mücevheri ikinci yarıda girdi ama onun çabası bile Allegri'nin adamlarının gerçekten kötü oynadığı bir maçın kaderini canlandırmaya yetmedi. 

Ancak 18 yaşındaki oyuncu, Juventus yönetiminin parlak bir gelecek inşa etmeyi planladığı yetenek olmaya devam ediyor. Yıldız, Livorno doğumlu teknik direktörü tarafından sahaya çıktığı ilk andan itibaren, o yaştaki bir futbolcuda kolayca göremeyeceğiniz bir kalite, hız, top sürme ve gol duygusu zenginliğine sahip olduğunu gösterdi. Bu nedenle birkaç haftadır oyuncunun çevresi ve Juventus'lu yöneticiler sözleşmenin yenilenmesini tartışıyor .

Juve, eski Bayern Münih'li oyuncuyu takıma sıkı sıkıya bağlamak istiyor çünkü sezon sonunda Federico Chiesa'yı kaybetme riski var. Geçtiğimiz yaz Kenan Yıldız, Juventus'la olan sözleşmesini 30 Haziran 2027'ye kadar yeniledi. Ancak bu arada oyuncu çok gelişti ve aynı zamanda Türkiye teknik direktörü Vincenzo Montella'nın da kadrosuna katıldı.

Türkiye ve Juventus formalarıyla elde edilen başarılar birçok büyük Avrupa kulübünün dikkatini çekti. Bu nedenle Giuntoli ve Manna, oyuncuyu kaçırmamak için kısa sürede önemli bir maaş artışıyla yeni bir anlaşma yapmak istiyor.

Continassa'dan edinilen bilgilere göre Juventus yönetiminin niyetinin, oyuncuya daha yüksek maaş garantisi vererek sözleşmeyi bir veya iki sezon uzatmak. Calciomercato.it web sitesi, müzakerenin önünde herhangi bir engel bulunmadığını yazdı.