Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması

Magazin Haberleri
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması

Efsane dizi 'Friends'de Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncu Julia Roberts, eski sevgilisinin vefatıyla ilgili konuştu.

10 sezon boyunda Friends dizisinde hayat verdiği "Chandler Bing" karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan ünlü aktör Matthew Perry, 28 Ekim'de 54 yaşında hayatını kaybetmişti.

Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması - Resim : 1

Kolluk kuvvetleri kaynakları, Perry’nin evdeki jakuzide ölü bulunduğunu ancak olay yerinde herhangi bir uyuşturucuya rastlanmadığını ve cinayete dair bir belirti olmadığını açıkladı.

Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması - Resim : 2

REÇETELİ İLAÇLAR BULUNDU

TMZ'nin haberine göre; her ne kadar evde yasadışı uyuşturucu bulunmasa da, çok sayıda reçeteli ilaç ele geçirildi. Yayın kuruluşu, "Yetkililer evde antidepresanlar, antianksiyete ilaçları ve bir Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ilacı buldu" diye yazdı.

Los Angeles County Adli Tabibi, Perry'nin otopsisini yaparak ölüm belgesini yayınladı. Ancak ölüm nedeninin kesin olarak açıklanması için detaylı toksikoloji raporu bekleniyor.

İLK KEZ KONUŞTU

Bir dönem Perry ile aşk yaşamış olan Julia Roberts Entertainment Tonight'a özel açıklamalarda bulundu.

Julia Roberts, "Bu kadar genç birinin aniden vefat etmesi yürek parçalayıcı. Bence bu hepimizin sahip olduklarımızın kıymetini bilmemize ve elimizden geldiğince olumlu bir şekilde ilerlemeye devam etmemize yardımcı oluyor" ifadelerini kullandı.

Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması - Resim : 3

MATTHEW PERRY KİMDİR?

Matthew Perry, 19 Ağustos 1969 tarihinde Massachusetts'te doğdu. Annesi Kanadalı gazeteci Suzanne Marie, babası Amerikalı ünlü oyuncu John Bennett Perry'dir. Ebeveynleri Perry'nin ilk doğum gününden kısa bir süre önce boşanmıştır. Boşanmanın ardından Perry 14 yıl boyunca, velayetini alan annesinin yanında Ottawa'da, yaşamıştır. Rockcliffe Park Public School ve Ashbury College okullarına gitmiştir. 15 yaşından sonra babası ile yaşamak için ABD'ye geri gelmiştir. Yıllar boyu oyunculuğa ilgisi artan Perry, aynı zamanda küçük yaşlardan itibaren profesyonel olarak tenisle ilgilenmektedir.

Kaynak: Haber Global TV