Özcan Deniz, Kızıl Goncalar'daki o sahnesiyle gündem oldu

Haber Merkezi
Kızıl Goncalar Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Özcan Deniz, Kızıl Goncalar'daki o sahnesiyle gündem oldu

Özcan Deniz’in başrolde olduğu Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Deniz’in canlandırdığı Levent karakterinin tarikatlarla ilgili yaptığı sert açıklama, sosyal medyada gündem oldu. Dizi, 30 Eylül’de izleyiciyle buluşacak.

Özcan Deniz’in canlandırdığı “Doç. Dr. Levent Alkanlı” karakterinin, bir televizyon programına katılarak "Bütün tarikatlar ve cemaatler kapatılmalıdır" dediği sahne, fragmana damga vurdu.

Bu sahne, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve Özcan Deniz, özellikle X platformunda en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Fragmanın yayınlanmasının hemen ardından Trend Topic listesinde birinci sıraya yerleşen Deniz, sosyal medyada pek çok yorum aldı.

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı, NOW TV'de ekrana gelen dizinin yeni sezonunun ilk bölümüne ait ikinci fragman da izleyiciyle buluştu. Kızıl Goncalar'ın bu sezonu, izleyicilere gerilim dolu anlar vaat ediyor. Levent'in tarikatlar hakkında yaptığı sert açıklamaların yanı sıra, dizide Vahit'in karanlık planlarının adım adım ortaya çıkacağı ve Meryem ile ailesinin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacağı görülüyor. Merakla beklenen yeni sezon, 30 Eylül'de izleyiciyle buluşacak.