Cinsel saldırıyla suçlanan Puff Diddy’nin avukatından skandal açıklama

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Cinsel saldırıyla suçlanan Puff Diddy’nin avukatından skandal açıklama

Cinsel saldırı suçlamaları nedeniyle tutuklanan Puff Diddy'nin avukatı, rapçinin evinde bulunan bebe yağları ile ilgili şaşkınlık yaratan bir açıklama yaptı.

‘P. Diddy’ veya ‘Puff Diddy’ lakaplı ABD'li oyuncu, yapımcı ve rapçi Sean Combs’un tutuklu bulunduğu seks ticareti davasında Miami ve Los Angeles'taki evlerine düzenlenen baskının bir parçası olarak bin şişe bebe yağı bulunmuştu.

Ünlü rapçinin avukatı Marc Agnifilio, bunun sebebinin ünlü yıldızın tıpkı diğer Amerikalılar gibi toptan alışveriş yapmayı sevmesi olduğunu iddia ederek skandal bir açıklamaya imza attı.

54 yaşındaki Combs, yargılanmayı beklerken Brooklyn'deki Metropolitan Gözaltı Merkezi'nde tutuluyor. 50 milyon dolarlık kefalet talebi ise reddedildi.

Cinsel saldırıyla suçlanan Puff Diddy’nin avukatından skandal açıklama - Resim : 1

Rapçi en az 2008'den beri kadınları "cinsel arzularını tatmin etmeye" zorlamak için uyuşturucu ve şiddete dayanan bir suç örgütünü yönetmekle suçlanıyor.

14 sayfalık iddianamede sanığın, kadınları gasp, zorla seks ticareti ve fuhuşa zorlamakla suçlandığı belirtiliyor.

Cinsel saldırıyla suçlanan Puff Diddy’nin avukatından skandal açıklama - Resim : 2

Üç suçtan da suçlu bulunması halinde rapçi ve müzik yapımcısı 15 yıldan müebbete uzanan bir hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

Combs mahkemede seks ticareti ve fuhuşa zorlama suçlamalarını reddetti.