MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye TV8
MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te haftanın ikinci gününde dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar düelloda mücadele içine girdiler. Dokunulmazlık oyununu kazanarak takımını garantilemeyi arzulayan yarışmacılar ellerinden geleni yaptılar. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef kim kazandı?

MasterChef Türkiye nefes kesmeye devam ediyor. Reyting rekorlar kıran programda yeni bölümde yine dikkatleri üzerinde topladı. Haftanın üçüncü gününde her iki takım yarışmacıları dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler. Şefler yarışmacılardan takım oyununun gerçekleştiği ilk etapta uluslararası tavuk yemekleri yapmalarını istedi ve en iyi tabağı hazırlayan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Peki, MasterChef dokunulmazlığı kim aldı?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ikinci takım oyunu dokunulmazlık için gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan istenen yemek uluslararası tavuk yemekleri oldu. En çok başarılı tabağı çıkaran takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Kaybeden takım ise ikinci etapta kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için yarıştı.

Menüde ise şu yemekler yer aldı:

Tavuk Tajine (FAS),

Tikka Masala (İNGİLTERE),

Louisiana Chicken (ABD),

Arroz Con Pollo (İSPANYA),

Chicken Katsu (JAPONYA),

Pollo Alla Diavola (İTALYA),

Aji De Gallina (PERU)

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

En başarılı yemekleri yaparak dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı Takım oldu. Kırmızı Takım bu hafta iki oyun birden alarak makus kaderini değiştirmeyi başardı.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık yarışında şefler yarışmacılardan tek bir tencerede yemek yapmalarını istedi. En iyi tabağı çıkararak bireysel dokunulmazlığı alan ise yaratıcı mantar çorbasıyla Ezgi oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Günün bireysel dokunulmazlığını alan Ezgi eleme potasına direkt olarak Semih'i gönderdi.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın dördüncü eleme adayını belirlemek için Mavi Takım kendi arasında oylama yaptı. En çok oyu alarak potaya giren yarışmacı Erim oldu.