Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (9 Ekim 2021)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (9 Ekim 2021)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın 👇

'Hastama 'ölüyorsun' dedim. Keşke bunu demeseydim'

Bir doktor ölümüne saatler kaldığını bildiği bir hatasının yüzüne bakarak "Bu geceyi çıkaramayacaksın" dedi. Ve bu söz onun peşini o gün bugündür hiç bırakmadı...

Zodiac yine 'bulundu'! Gazetelere gönderilen şifreler ve bir cani...

Dünyanın en ünlü seri katillerinden Zodiac yıllardır aranıyor! Psikolojik sorunları olan pek çok insan 'ben katilim' diye ortaya çıksa da gerçek hala bilinmiyor.

Milli takıma gitmiyorlar: Dinlenmek de çalışmanın bir parçası

Mason Greenwood (20), Cristiano Ronaldo (36) ile idman sırasında... Fotoğraf: Reuters
İngiltere milli takımı bu maç takviminde iki genç süper yeteneğini takıma çağırmadı. Teknik direktöre göre; sebep performans değil, şu an bu gençlerin dinlenmeye ihtiyacı olması.

Dev aynası

Milli takım daha Norveç karşısında sahaya çıkmadan maç kazanılmış gibi elini ovuşturanlar vardı. Tamam, Norveç'in eksikleri vardı, anlıyorum ama kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçmeliyiz.

 Umutlar bitti

Norveç maçının bitiş düdüğü ile umutlarımız da bitti. Değişmesi gereken o kadar çok şey var ki... Oynanan futbola aldığımız 1 puan bile iyi sayılır.