Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Haziran Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Haziran Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Kirayı kiralamak nasıl yatırım oldu? 'Bir koşulda mümkün...'

Artan konut fiyatları ve kira bedelleri nedeniyle bazı kiracılar gayrimenkul üzerinden alternatif gelir elde etmenin yollarını arıyor. Bu noktada evi kısa süreli konut kiralama platformlarında değerlendirmek bir yöntem olarak öne çıkıyor. Hatta bunu bir yatırıma çevirenler de var. Peki bu mümkün mü?

Finlandiya İsveç'ten ayrı bir yol izleyebilir mi?

NATO üyesi olmak için Türkiye'nin onayına ihtiyacı olan Finlandiya, süreci İsveç ile birlikte götürüyor. Finlandiya'nın Türkiye'nin taleplerine karşı tavrı İsveç'e göre daha ılımlı. Ülke üyelik sürecinde bir noktada kendi yoluna gidebilir mi?

1816: Hiç yazın yaşanmadığı yıl

Haziran'da kar, temmuzda dondurucu soğuklar, ağustosta soğuktan ölenler... 206 yıl önce dünya soğuk ve kasvetli bir yaz geçirmiş. Endonezya'da yaşanan bir yanardağ patlaması dünyanın öteki ucunda dondurucu soğuklara neden olmuştu.

Joe Biden'ın sağlığı gerçekten nasıl?

Bisikletten düştü, yolunu şaşırdı, tanımadıkları ülkeyi 'müttefik' olarak sınıflandırdı. ABD Başkanı Joe Biden'ın sağlığı ülkesinde merak konusu. Kimileri demans başlangıcı olduğunu iddia ediyor. Kimileri ise yeni başkanın, Başkan Yardımcısı Harris olacağını...

Üç Afrika yaban köpeğinin 2 bin km'lik yaşam yolculuğu!

Üç kız kardeş, aslanlara, timsahlara, kaçak avcılara, coşkun nehirlere meydan okuyarak 2 bin kilometre yürüdü. Yeni bir hayata adım atmak için bu akılalmaz yolculuğu yapan üç Afrika yaban köpeği, tehlikedeki türün geleceği için de hayati bir iş başardı!

Kaynak: Haber Global TV