Torreira'dan 'gol atamıyor' eleştirilerine yanıt: Üç senedir burada...

Galatasaray Fenerbahçe
Torreira'dan 'gol atamıyor' eleştirilerine yanıt: Üç senedir burada...

Fenerbahçe derbisinde orta sahadaki performansı ile dikkatleri çeken Lucas Torreira, "Üç senedir gol atamıyorum diye söyleniyordu ama burada iki şampiyonluğum var" dedi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1'le geçti. Maçın ardından Lucas Torreira değerlendirmelerde bulundu.

Torreira, "İnanılmaz mutluyuz. Bu çok önemi bir maçtı. Bunun farkındaydık. Üç puanın çok önemli olduğunun farkındaydık. Büyük bir takıma karşı mücadele ettik. Bütün hafta çok iyi çalıştık. Golleri bulduk. Hepimiz çok çalışıyor ve yardımlaşıyoruz. Taraftarlarımızı mutlu ettiğimiz için çok memnunuz" dedi.

Torreira şöyle devam etti:

"Üç senedir gol atamıyorum diye söyleniyordu ama burada iki şampiyonluğum var. Derbi galibiyetine golle katkı vermek benim için çok önemliydi. Bu golümü önce aileme, sevgilime, tüm Galatasaray camiasına, birlikte çalıştığım insanlara ve aynı zamanda Uruguay’daki kulübüme adamak istiyorum."

GOL LIVAKOVIC'E YAZILDI

Öte yandan, Lucas Torreira'nın şutuyla gelen gol, topun direğin ardından Livakovic'e çarpması nedeniyle 'kendi kalesine' olarak yazıldı.