Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Mart Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Mart Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Gözler şimdi Odessa'da! Türkiye için de önemli...

Rusya'nın işgalinde iki hafta geride kalıyor. Görüşmeler sürerken hala saldırıların yoğunluğunun artacağından endişe de edilmekte. Bu noktada gözler Odessa'ya çevrilmiş durumda. Rusya'nın derin kültürel bağlar taşıdığı bu şehir Türk iş dünyası için de önemli.

Z nasıl bir sembol haline dönüştü?

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında Z sembolü, ülke içinde bir milliyetçilik sembolüne dönüştü. Kiril alfabesinde olmayan bu harfi Ruslar neden benimsedi? Askeri araçların üzerindeki Z harfi gerçekten ne anlama geliyor?

5 soru 5 cevap: Ayçiçek yağının fiyatı neden artıyor?

Dünyayı pek çok farklı açıdan etkileyen Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal hareketi, Türkiye'de yağ fiyatlarına da yansıdı. Peki fiyat artışının başlıca sebebi savaş mı? Dünyada durum ne? Çözüm nasıl bulunur?

Yayın ihalesinde akla takılan bazı sorular... Maç izleme ücreti ucuzlayacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Lig için sözleşme imzalama sırasının TRT ve Saran Grup'a geçtiğini açıklamasının ardından yaşanacaklar merak ediliyor. Peki maç izleme ücreti ucuzlayacak mı, böyle olursa kulüpler daha mı az para kazacak?

Zajc küllerinden doğdu!

Fenerbahçe’ye 2019’da İtalyan ekibi Empoli’den transfer olan Zajc, bu sezon adeta küllerinden doğdu.

Kaynak: Haber Global TV