Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (06 Nisan Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (06 Nisan Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Sahur yapmadan oruç tutmak: Diyanet ve diyetisyenlerin yorumu...

Ramazan ayında bir kısmımız sahur yapmadan oruç tutmayı tercih ediyor. Diyetisyenler, sağlık açısından bunun zararlı olduğu görüşünde. Diyanet ise hadislerle sahurun önemini vurgulamakta. Peki sahur neden önemli? Sahurda ne yemek gerek? Susuzluk hissine neden olan durumlar neler?

Kulüpler Yasası neyi değiştirir? 'Yaralara dokunuyor ama...'

Uzun süredir beklenen ve kısaca Kulüpler Yasası olarak da bilinen Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu Teklifi, TBMM'den geçti. Oldukça kapsamlı olan yasa, pek çok kritik düzenleme getiriyor. Peki bunlar yaralara merhem olacak mı? Kulüpler Yasası beklentileri karşıladı mı?

Nihat Özdemir için ok yaydan nasıl çıktı?

İstifa eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir futbolun çok çalkantılı olduğu bir dönemde dümeni eline aldı. Son olarak yayın ihalesi konusunda kulüp başkanlarıyla yayıncı kuruluş arasında kalınca artık ok yaydan çıktı.

Foca'dan Buça'ya: Uzun yıllar sonra Avrupa'da bir katliam

Buça'da yaşananlar Avrupa'da uzun yıllardır görünmeyen sahnelerdi. Katliamda 400'den fazla sivil hayatını kaybederken Balkanlar bundan 30 sene önce benzer kanlı sahnelere tanık oluyordu.

Son açıklamalar ne anlama geliyor? Millet İttifakı'nın adayı kim olacak?

Seçim takvimi yaklaştıkça Millet İttifakı'nın adayı daha da merak ediliyor. Akşener ve İmamoğlu'nun son açıklamaları ne anlama geliyor? CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun en son ne dedi?

Kaynak: Haber Global TV