Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (01 Haziran Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (01 Haziran Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Maske üreten firmalar ne yapıyor?

Vaka sayılarının binin altına birkaç gün art arda inmesiyle toplu taşımada da maske zorunluluğu kalktı. Aylar boyunca harıl harıl üretim yapan maske üreticileri şu an ne yapıyor? Talep ne durumda?

İstanbul'da ev bulamayan Kocaeli'de Marmaray soruyor...

Kiralık daire fiyatlarındaki fahiş artışlar İstanbulluyu çevre şehirlere yönlendirdi. Özellikle megakente giden toplu ulaşım araçlarına yakın olan Kocaeli'de de fiyatlar yükseldi. İstanbul'daki işlerine gidip Kocaeli'de yaşamak isteyenler Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarına yakınlık soruyor.

Ukrayna'nın yeniden inşası için Rus varlıkları kullanılır mı?

Rusya Merkez Bankası'nın batıda bulunan 300 milyar dolarlık varlığı, bazı ülkelerin aklına yeni fikirler getiriyor. Bunlardan birisi Ukrayna'nın işgali sonucu oluşan zarar için bu paranın kullanılması. Amerika Birleşik Devletleri bu fikrin karşısında...

Rusya Ukrayna savaşında 100 günün bilançosu

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin üzerinden neredeyse 100 gün (98) geçti. Sivil kayıplarda son bilanço ne? Küresel enerji fiyatları nereye gidiyor? Rus ordusunun kayıpları hakkında ne biliyoruz?

Küba'da 60 yıl sonra bir ilk! Tarihi bir dönüm noktasının eşiğinde...

Dünyanın en önemli boks ülkelerinden biri olan Küba'da sporun profesyonel olarak icra edilmesine yönelik yasak, boksörler için esnetiliyor. Altı boksör, Meksikalı bir promosyon şirketi aracılığıyla mücadele vermeye başladı. Peki 1962'den sonra ilk kez yaşanan duruma sebebiyet veren neydi?

Kaynak: Haber Global TV