Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bitlisli şampiyonlarla Ankara'da buluştu

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Bitlis AK Parti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bitlisli şampiyonlarla Ankara'da buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovakya'da düzenlenen Liselerarası Dünya Kros Şampiyonası'nda takım olarak altın madalyanın sahibi olan ve birincilik elde eden Bitlisli sporcularla Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde Liselerarası Dünya Kros Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Bitlisli sporcuları ağırladı. 

Erdoğan, Slovakya'da düzenlenen Liselerarası Dünya Kros Şampiyonası'nda, takım olarak altın madalya kazanarak birinci olan Bitlisli sporcuları Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde ağırladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kros Şampiyonası’na katılarak takım kategorisinde birinci olan Bitlis Özel Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencileri ve ferdi sıralamada altın madalya kazanan Caner Can Tunçtan ile bir araya geldi.

Bitlisli genç sporcuları ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müddet sporcularla sohbet ettikten sonra onları ödüllendirdi. Görüşmede Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da yer alırken, Erdoğan, başarılı sporculara destek verilmesi konusunda da talimat verdi.

 

Kaynak: İHA

cumhurbaşkanı erdoğan Recep Tayyip Erdoğan son dakika Erdoğan haberleri