TSK Haberleri - Sayfa 5

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türkiye'yi karadan, denizden ve havadan gelebilecek her türlü saldırıya karşı korumakla görevli olan askerî kuvvet.

Yaptırım gücünü, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'ndan alır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Başkomutanlığı TBMM adına Cumhurbaşkanı tarafından temsil edilir.

Türk Kara Kuvvetleri, Türk Deniz Kuvvetleri ve Türk Hava Kuvvetlerinden oluşmaktadır. Toplam güç ve sayı bakımından dünyanın 13, NATO'nun ise en güçlü 5.ordusudur.

Bu sayfa üzerinden TSK ile ilgili haberleri ve son dakika gelişmeleri takip edebilirsiniz...

Çin'in etkilendiği devrim En kritik 24 saat "Ateşkesi Türkiye yönetir" Azerbaycan'da gerçekleştirilen "Mustafa Kemal Atatürk 2023" tatbikatı sona erdi Bakan Güler, Azerbaycan’da gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı’nı takip etti Cumhuriyetin 100. yılına özel Azerbaycan ve Türkiye'den “Mustafa Kemal Atatürk 2023” tatbikatı ABD ile 'gambot diplomasisi' mi? ABD'nin karanlık Türkiye sicili Suriye'ye kara harekatı olacak mı? Sınır hattında son durum Suriye'nin kuzeyine hava harekatı işte böyle gerçekleşti Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı: 15 hedef imha edildi Operasyondan ilk görüntüler... Suriye'de terör hedefleri böyle vuruldu! Irak’ın kuzeyindeki terör hedefleri işte böyle yok edildi! TSK'nın Irak'ın kuzeyine gerçekleştirdiği hava harekatının detayları ortaya çıktı Milli Güvenlik Kurulu yarın toplanıyor: TSK'nın yeni komuta kademesi ilk defa katılacak TSK'nın TCG Sancaktar ve TCG Bayraktar gemileri Libya'da Adalet Bakanı Tunç'tan Sezgin Tanrıkulu açıklaması TSK'da terfi eden personele yeni rütbeleri, Bakan Güler'in katıldığı törenle verildi 10 bin feet yükseklikten atladılar! Jandarma ve TSK’dan nefes kesen paraşüt gösterisi MSB duyurdu: 2 PKK'lı terörist daha teslim oldu Birçok saldırının faili terörist etkisiz hale getirildi Mehmetçik Vakfı, bu bayramda da şehit ve gazi ailelerini unutmadı MSB: Metina'da iki terörist etkisiz hale getirildi ROKETSAN tarafından geliştirilen Modüler Zırhlı Kule, Türk ordusuna hizmet için hazır