TSK Haberleri - Sayfa 3

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türkiye'yi karadan, denizden ve havadan gelebilecek her türlü saldırıya karşı korumakla görevli olan askerî kuvvet.

Yaptırım gücünü, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'ndan alır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Başkomutanlığı TBMM adına Cumhurbaşkanı tarafından temsil edilir.

Türk Kara Kuvvetleri, Türk Deniz Kuvvetleri ve Türk Hava Kuvvetlerinden oluşmaktadır. Toplam güç ve sayı bakımından dünyanın 13, NATO'nun ise en güçlü 5.ordusudur.

Bu sayfa üzerinden TSK ile ilgili haberleri ve son dakika gelişmeleri takip edebilirsiniz...

Donanmadan büyük atılım Sanatta 100.Yıl coşkusu devam ediyor 2024 yılında dünyanın en güçlü orduları... Türk ordusu yükselişe geçti 'Hava'da ABD'ye ihtiyaç var mı? Küresel heyecan yarattı! Anka-3 büyüledi PKK/KCK’lı Renas Derik kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın ortak harekatında etkisiz hale getirildi İsveç'te PKK'ya finans darbesi Şehit eşe son veda yürekleri yaktı: “Evladımızı göremeden gittin'' Terör hedefleri canlı yayında vuruldu! TSK terör hedeflerini vuruyor! Haber Global sınırın sıcak noktasında Sürüden ayrılıp adeta poz verdi! "Şehit olursam bunu da paylaşın" Görünmez olacak, Milli Uçak ABD'nin radarında Genelkurmay Başkanı Gürak, İtalyan mevkidaşıyla görüştü MSB duyurdu: 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Derin İngiliz'in planı! F-35, F-16, Eurofighter, Hangisi iyi? Donanma'ya ikinci kumpas mı? Türk fırkateyni büyüledi Mossad tehdidinde 'Abraham' detayı FETÖ'nün sözde TSK yapılanmasına yönelik operasyon MİT, terör örgütü PKK/KCK mensubu Mehmet Akin'ı etkisiz hale getirdi Filistinli 23 hasta tedavi için uçakla Türkiye'ye geldi: Aralarında 7 aylık bebek bulunuyor