TSK Haberleri - Sayfa 2

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türkiye'yi karadan, denizden ve havadan gelebilecek her türlü saldırıya karşı korumakla görevli olan askerî kuvvet.

Yaptırım gücünü, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'ndan alır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Başkomutanlığı TBMM adına Cumhurbaşkanı tarafından temsil edilir.

Türk Kara Kuvvetleri, Türk Deniz Kuvvetleri ve Türk Hava Kuvvetlerinden oluşmaktadır. Toplam güç ve sayı bakımından dünyanın 13, NATO'nun ise en güçlü 5.ordusudur.

Bu sayfa üzerinden TSK ile ilgili haberleri ve son dakika gelişmeleri takip edebilirsiniz...

Kan gölüne dönebilir! Türk zırhlılarına küresel övgü Kalkınma Yolu'na ABD sabotajı mı? Denizlerde yeni savaş! Orta Doğu'da casus gemiler Türk askerler için anayasa değişikliği Kalkınma Yolu'nda terör temizliği Suriye'nin kuzeyinde TSK ve SMO güçlerine yönelik eylem hazırlığındaki PKK/YPG'li terörist yakalandı Azerbaycan Ordusunun büyük yükselişi Savunma dünyasına damga vurdu 300 milyonun iradesi Karabağ sandığında Şerbetçi'den yeni eser, Değerlerle Türk Tarihi Türkiye'ye F-35 tuzağı TCG İstanbul ve ZAHA göz kamaştırdı TSK'nın 'kahraman köpekleri' MSB duyurdu: Kuzey Irak'ta 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi ABD'nin Suriye'den çıkış planı! Tarihi çarpıtan TV dizisi! TCG Trakya heyecanı, Donanmaya yeni uçak gemisi Türk savunma sektörü ABD radarında Savaş uçaklarını havada fotoğraflıyor TSK sınır ötesinde ne yapacak? Hain saldırının küresel kodları Tezkere TBMM'ye sunuldu: Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi uzatılıyor TSK'dan teröre hava harekatı: 24 hedef imha edildi