İslam Memiş Haberleri - Sayfa 8

İş adamı, ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı-Köşe Yazarı& Ekonomi Programı Sunucusu - Bilirkişi. 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Orduludur. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Erzurum Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

İslam Memiş, Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırladı. Kuyumculuk sektöründe de faaliyet gösteren, perakende mağazasını işleten Memiş aynı zamanda çeşitli tv kanallarında piyasa analizleri yapıyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İslam Memiş'ten gram altın için 'alım' uyarısı İslam Memiş üzerine basa basa söyledi: Altın borçlanmayın! O tarihte 2 bin 700 lira! Gram altın 2000 TL'yi ne zaman görür? İslam Memiş gram altında 2500 TL üstü için tarih verdi Gram altın için "roket gibi uçup gidiyor" diyen İslam Memiş'ten yeni zirve açıklaması İslam Memiş'ten gram altın için '1770 TL' uyarısı 'Gram altın vurup geçecek' diyen İslam Memiş uyardı İslam Memiş bugün saat 16:30'da diyerek duyurdu: Dolar karşısında her şey... İslam Memiş'ten gram altın için 'son demler' uyarısı: Almayan üzülür İslam Memiş gram altın için hedefi gösterdi İslam Memiş'ten 'sürprize dikkat' uyarısı İslam Memiş gram altında 2500 TL için tarih verdi İslam Memiş, euro, altın ve gümüş almayı bekleyenler için doğru zamanı açıkladı İslam Memiş'ten gram altın uyarısı İslam Memiş meslek meslek sıralayıp uyardı İslam Memiş gram altında 2000 lira için tarih verdi İslam Memiş, gram altın almanın formülünü açıkladı İslam Memiş 'altın çağı' deyip tarih vererek gram altında beklediği sürpriz rekoru açıkladı İslam Memiş gram altın için 'yıl sonu' rekoru verdi Doları 24 lira gösteren Google'ı soranlara İslam Memiş bakın ne dedi İslam Memiş'in 'kasım' tahmini moralleri bozacak İslam Memiş altın, borsa, dolar için uyardı İslam Memiş'ten tepetaklak piyasaya karşı uyarı Ne altın ne dolar ne de borsa: İslam Memiş en çok kazandıracak olanı açıkladı