İslam Memiş'ten kulağa küpe yapılacak sözler: Kötü gibi görünüyor ama aslında iyi haber

Finans analisti İslam Memiş, piyasalarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, iyi bir haber olduğunu söyleyerek bu hafta alınması gereken yatırım aracını söyledi. Memiş'in borsa, dolar, gram altın ve gümüşe ilişkin değerlendirmeleri şöyle...

Son Güncelleme:

İslam Memiş, dolar karşısındaki enstürmanların FED'e kadar oyalanacağını söyleyerek, yatırımcılara bu hafta alım fırsatını duyurdu. 

İslam Memiş yayımladığı videoda piyasalara ilişkin önemli açıklamalar yaptı:

"BİST 100 endeksi haftayı 10 bin 891 puan seviyesinden tamamladı. 0,18'lik bir değer artışı yatay bir şekilde ancak 10 bin 900 puan seviyesinin altında tamamladığını gözlemliyoruz. 

10 bin 900 puan seviyesinde tutunamayan bir endeks var karşımızda. Önümüzdeki hafta bir tepki alımı gelirse 10 bin 900 puan seviyesinin üstünde tutunabilirse 11 bin devamında 11 bin 200 dirençleri var. Bu yükselişler cılız kaldığı için endeks tarafında kendine bir yön arayışı bekliyor. 

Yurt dışında şirket bilançoları açıklandı. Burada borsalarda satışlarda gördük dolayısıyla gelişmekte olan ülke piyasaları da borsadaki nasibini almış oldu. Borsa tarafında beklemeyi tercih ediyoruz.