İslam Memiş Haberleri - Sayfa 6

İş adamı, ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı-Köşe Yazarı& Ekonomi Programı Sunucusu - Bilirkişi. 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Orduludur. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Erzurum Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

İslam Memiş, Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırladı. Kuyumculuk sektöründe de faaliyet gösteren, perakende mağazasını işleten Memiş aynı zamanda çeşitli tv kanallarında piyasa analizleri yapıyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İslam Memiş: Gram altında bu yılın dip seviyesi... İslam Memiş 2024 için ilk kez bu öneride bulundu İslam Memiş'ten gram altında 'dip' uyarısı: 2024 yılında artık... İslam Memiş, gram altının 2024 yılı serüvenini açıkladı İslam Memiş net konuştu: 3000'e kadar yolu var! İslam Memiş 2024 tahminlerini açıkladı İslam Memiş 2024 için gram altın tahminini açıkladı Kredi kartı ve 'altın' açıklaması: Bundan haberiniz var mı? Altında rekorların rekoru geliyor! İslam Memiş gram altının yeni hedefini açıkladı İslam Memiş: Yıl bitmeden gram altın... 2024'ü algılayamıyorlar! İslam Memiş gram altın için bu rakamı ilk kez verdi İslam Memiş "Şimdi girdin, girdin!" diyerek uyardı... İslam Memiş'ten 2024 için 'gram altın' tahmini İslam Memiş gram altın konusunda kafası karışanlara formülü verdi: Hesap makinelerinizi çıkarın Gram altının yükselişi sürecek mi? Altın satmak için doğru zaman mı? Uzmanı uyardı Gram altın için flaş iddia: 2024'te her ay... "2023'te kadınların favorisi oldu, erkekler bile adını ezberledi" İslam Memiş 'korkmayın' diyerek uyardı İslam Memiş'ten 'gram altın' uyarısı: 2700 TL seviyesi için... "Köprüden önce son çıkış"! Memiş uyardı: 2024'te uzak durmak gerek İslam Memiş'ten gram altın uyarısı İslam Memiş'ten gram altın ve 'siber saldırı' uyarısı İslam Memiş'ten gram altın tüyosu: Yeni hedef...