İslam Memiş: Zirvelere çıkan gram altında artık sadece bu kazandırır...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son haftada rekorlar kıran gram altında kazandıracak olan formülü açıkladı. İslam Memiş, yüksekten alımın kazandırıp kazandırmayacağını örnek vererek anlattı.

Son Güncelleme:

Finans Analisti İslam Memiş, rekor üstüne rekor kıran gram altında bu seviyeler için 'kazanç' formülünü açıkladı. Memiş, dolarda yaşanan 'ilginç' dediği gelişmeyi de paylaştı.  Dolarda ilginç bir gelişme olduğunu aktaran İslam Memiş, gram altında ise "kazandırır" dediği yöntemi açıkladı.

Gram altında son günlerde yaşanan rekorları değerlendiren Memiş, "Gram altın serbest piyasalarda 2647 lirada, ons altında 2664 dolarda. Son bir ayda ABD'deki enflasyon verisi beklenti altında kaldı. Piyasalar merkez bankalarının faiz indirimlerini bekliyor. Altın fiyatları buradan güç topladı. Diğer yandan jeopolitik riskler devam ediyor. Trump'a suikast girişiminde de güvenli liman altına kaymalar oldu" dedi.

İslam Memiş, 2024 yılı sonu beklentisini ise şöyle açıkladı: "Yıl sonu beklentimiz değişmedi. 3000-3500 TL aralığı bu yıl sonu için, ons altında da 2600-3000 dolar seviyesini bekliyoruz. Ons altın tarafında da yukarı yönlü hareketler devam edecek. Bugünlük gelişmeler yükselişlerin devam edeceğini bize gösteriyor. Elinde altın olanlar için satış erken. Beklemelerini tavsiye ediyoruz."

Memiş, bu değerlendirmelerinin ardından gram altında "artık bu kazandırır" dediği formülü açıkladı...