"Hedefi Büyük İsrail", Trump'ın karanlık ilişkileri

ABD Amerika Birleşik Devletleri Gündem haberleri Yaşam Haberleri Ekonomi haberleri donald trump Üçüncü Dünya Savaşı İsrail İstihbarat abd seçimleri
"Hedefi Büyük İsrail", Trump'ın karanlık ilişkileri

ABD'de başkan adaylarından Donald Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından ülkedeki karanlık yapılar ve faaliyetleri mercek altında. Haberglobal.com.tr'ye konuşan Uluslararası İlişkiler ve İstihbarat Uzmanı Prof. Dr. Sait Yılmaz'a göre Trump; ABD derin devleti ile karanlık ilişkiler içinde.

Amerikan derin devleti ve suikaste uğrayan başkan adayı Donald Trump hakkında uzun yıllardır araştırmalar yürüten Uluslararası İlişkiler ve İstihbarat Uzmanı Prof. Dr. Sait Yılmaz, ABD'deki derin ittifak ve kirli ilişkileri 'haberglobal.com.tr'ye anlattı. "ABD‟deki derin devleti açıklamak için kullanılacak doğru terim derin devlet ve onun da arkasındaki 'derin devlet' olmalıdır" diyen Prof. Dr. Yılmaz, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Hedefi Büyük İsrail", Trump'ın karanlık ilişkileri - Resim : 1
Prof. Dr. Sait Yılmaz; "Ruslarla kirli işleri olan Trump‟ı yönlendirme işinde Siyonist küreselciler ve emekli şahin generaller öne çıktı."

*ABD derin devleti oluşturan yapılar hangileri? 

Derin devletin ana parçaları atanmış ya da daimi bürokratik tabaka ve 17 istihbarat teşkilatından oluşan istihbarat toplumudur. Bunlarla daha derin arasında büyük iş dünyası ve Wall Street vardır. Daha derin devleti CFR, Üçlü Komisyon ve Bildelberg temsil eder. Bununla beraber, derin devletin deliği daha da derinlere uzanır. Bu deliğin arkasında daha gizli olan 'Skull and Bones' ve 'Bohemian Grove' gibi örgütler vardır. Wall Street ve Washington D.C'deki beyinler derin devletin en önemli düğüm noktalarıdır. Bütün bu kuruluş ya da örgütlerin anahtarı paradır. Wall Street‟in nakit para desteği derin makineyi yağlar ve ön tarafta aldatıcı bir kukla tiyatrosu oynanır." 

*Derin devletin asıl amacı nedir? 

"David Rockefeller, ölene kadar derin devletin arkasındaki derin devlete yön veren ve merkez bankaları ile siyasi kuruluşları yöneterek kendi gündemini uygulayan sistemin başıydı. Avrupa merkezli bankacılık hanedanı Rothschild grubu ise 200 yıldır savaşlara ve savaşların sonuçlarına karar veriyor. Arka plandaki derin devletin amacı finansal kapitalizm yolu ile elit bir tabakanın yöneteceği yeni dünya düzeni diğer adı ile 'tek dünya hükümeti' kurmak. Bu yapıların asıl amacı ise 7.5 milyar olan dünya nüfusu nükleer silahların kullanıldığı Üçüncü Dünya Savaşı ile 2 milyara düşürmek. Ancak, Rockefeller ve Rothschild arasında uzun zamandır süren çekişme 2012 yılında çatışmaya dönüşmüş durumda."

*İki hanedanlık neden çatışıyor?

Küresel hedef değişmese de planlar konusunda anlaşmazlık çıktı. Bunlar olurken derin devlet iki kutba ayrıldı ve ABD'deki derin devletin Rothschild tarafı yeni başkan Trump‟ı öne sürdü.  Trump, 2016 yılındaki ABD başkanlık seçimlerinde ekonomik ve sosyal durumu iyi olmayan özellikle eğitimsiz çalışan sınıfın oylarını aldı. ABD'de artan gelir eşitsizliği
Trump'ın popülizmi için uygun bir ortam sağlamıştı. Aslına bakarsanız Wall Street‟in başkanlık adayı gündemlerini kesintiye uğramadan sürdürecek olan Hillary Clinton'dı. Ancak, herkes Hillary Clinton'ın kazanacağını düşünürken son anda ortaya saçılan iddialar, seçim sürecinin Trump‟ın lehinde işlemesine neden oldu. Trump iktidarı Wall Street tarafından değil ama petrol, gaz ve kömür endüstrileri tarafından satın alınmıştı."

"Hedefi Büyük İsrail", Trump'ın karanlık ilişkileri - Resim : 2
Prof. Dr. Yılmaz, "Jared Kushner, David Friedman ve Jason Greenblatt gibi isimlerle Ortadoğu politikalarını yönetmeye çalışmaktadır. Trump ve ekibinin hedefi, Ortadoğu‟nun daha küçük devletlere bölünmesi ve İsrail'in bölgesel bir emperyal güç haline gelmesidir." 

*Neden Trump isminde ısrar ettiler? 

Trump'In başkanlığı döneminde Dışişleri Bakanı olan Rex Tillerson, Exxon Mobil‟in eski başkanı ve CEO'su idi. Enerji, savunma ve beyaz milliyetçi alternatif sağın medyası Trump kanadını oluştururken; finans, istihbarat ve teknoloji satan büyük para karşı tarafta kaldı. Özetle, Trump derin devlet ile mücadele etmiyor, Amerikan derin devleti içindeki yapısal çekişmenin
bir ürünü. Aralık 2016‟da Trump'a ABD derin devletinden Henry Kissinger takviye oldu.

[email protected] 

Kaynak: Web Özel