Resimdeki kurbağa prensi 15 saniyede sadece çok zekiler bulabiliyor

Zeka testi Zeka bulmacası
Resimdeki kurbağa prensi 15 saniyede sadece çok zekiler bulabiliyor

Resimdeki kurbağalardan sadece biri prens ama hangisi? Prensese yardım etmek için sadece 15 saniye süreniz var!

Bu zeka bulmacasında, prensesin resimde saklı kurbağa prensini bulmasına yardım edebilir misiniz? Kurbağa prensi yalnızca yüksek IQ'ya sahip kişiler 15 saniye içinde fark edebilir!

Resimdeki kurbağa prensi 15 saniyede sadece çok zekiler bulabiliyor - Resim : 1

Bu IQ testi, zeka seviyenizi kontrol etmenin eğlenceli bir yoludur. Bazı bulmacalar, soruna bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi değerlendirmenize yardımcı olacaktır. Bu bulmacalardaki önemli görev, problemi tarayıp mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmaktır. Bu eğlenceli IQ testleri yaratıcı düşünmeyle çözüldüğü için zeka oyunları basit bir bulmacayı daha ilginç hale getirir. Cevap resmin bir yerinde saklı olduğundan çözüme ulaşmak için farklı bir açıdan bakmanız gerekir.

Yukarıdaki görselde, resimdeki farklı kurbağalar arasındaki kurbağa prensi bulmanız gerekiyor. Prenses elinde kurbağa prensinin bir resmini taşıyor ve onu farklı kurbağaların arasında bulmaya çalışıyor. Zeki biri gizli kurbağa prensi 15 saniye içinde tespit edebilir. Cevap oldukça zor olduğundan, soruyu cevaplamadan önce her kurbağaya dikkatlice bakmanız gerekiyor.

Bu bulmacada prensesin kurbağa prensini bulmasına yardım etmeniz gerekiyor. Resimde 14 adet kurbağa bulunuyor. 15 saniye içinde gizli kurbağa prensini bulmak için hızlıca bakmanız ve tüm kurbağaların arasından geçmeniz gerekiyor.

İŞTE YANIT

Kolaylık sağlamak için aşağıdaki resimde gizli kurbağa prensi işaretledik. 

Resimdeki kurbağa prensi 15 saniyede sadece çok zekiler bulabiliyor - Resim : 5

Kurbağanın gülümsemesi, prensesin astığı kurbağa resmiyle eşleşiyor. Yani çözüm kurbağaların gülümsemesinde gizliydi. Bu bulmaca zekanızı ve gözlem becerilerinizi ölçen basit bir testti. 

Yani, bu bulmacayı 15 saniye içinde çözdüyseniz, o zaman zeka seviyenizin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak: Haber Global TV