Lahana sarmasının dağılmasına neden olan meğer buymuş! Bu hatayı öğrendikten sonra usta bir şef gibi lahana sarması pişirebileceksiniz
Kış aylarının sevilen lezzetlerinden olan lahana sarmasının doğru şekilde hazırlanması için uygulanması gereken bazı mutfak tüyoları bulunuyor. Yemek pişirmenin püf noktalarını öğrendikten sonra lahana sarması asla dağılmıyor.
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Kış aylarının en popüler yemeklerinden olan lahana sarması doğru şekilse pişirildiğinde adına doyulmayan bir yemektir. Ancak lahana sarması doğru adımlar ile hazırlanmadığında tadından mahrum kalmak ise kaçınılmaz hale geliyor.
Lahana sarmasının bütün halde kalmasını engelleyen bu pişirme hatasını pek çok kişi farkında olmadan tekrarlıyor. Eğer lahana sarması hazırlarken sizler de bu hatayı yapıyorsanız bir an önce doğrusunu öğrenerek usta bir şef gibi lahana sarması pişirebilirsiniz. İşte lahana sarması hazırlarken dağılmasına neden olan o hata: