Herkes pilava bir tane bile olsa koyuyordu ama meğer pilavın ne faydası kalıyormuş ne de lezzeti
pirinç pilavı hazırlarken dikkat etmeniz gereken birden fazla husus bulunuyor. Pirinç pilavı hem tane tane kalsın hem de lezzetli olsun istiyorsanız o halde bu doğal yöntemden kolayca yardım alabilirsiniz.
Yemek tarifleri içerisinde adeta bir sınav yemeği gibi önemli olan pirinç pilavının doğru şekilde hazırlanması oldukça önemlidir. Pirinç pilavı pişirirken yapılan en ufak hata bile pilavın lapa olmasına neden olabiliyorken bunun yanı sıra bir de pirinç pilavını hazırlarken yapılan hatalar var. Pirinç pilavını pişirirken içine eklenen bu malzeme pilavın tüm lezzetini alıp götürüyor..
pirinç pilavının içerisine hemen her kişinin eklediği bu malzeme pilavın besin değerlerinin ortadan kalkmasına neden olurken aynı zamanda gerçek lezzetini de ciddi şeklide düşürüyor. Pirinç pilavının hem zararlı hem de gerçek lezzetinden çok uzakta pişmesine neden olan malzeme ise şu şekilde karşımıza çıkıyor: