Altın renginde kızaran patatesler için 2 kaşık yetiyor! İşte 40 yıllık usta aşçı gibi patates kızartmanın püf noktası
Patates kızartması hem lezzetli hem de pratik bir yemek olması ile çoğu kişi tarafından tercih edilmektedir. Sıklıkla tüketilen patates kızartmalarının daha çıtır şekilde hazırlanması için bi doğal yöntem bulundu.
Patates kızartmaları lezzetli atıştırmalıklar olarak da bilinir ana yemek olarak da. zor durumlarda hızlı bir şekilde doymaya ihtiyacınız olduğunda yardıma koşan patates kızartmaları genel olarak dışarıdan satı alındığında ise daha çıtır pişmiş şekildedir.
Patates kızartmalarının niçin dışarıdan alındığında daha çıtır olduğu ise ortaya çıktı. Patates kızartmasına eklenen tek bir malzeme patateslerin daha çıtır olmasını sağlıyor. Usta aşçıların lezzet sırlarını öğrenerek sizler de çıtır patatesler pişirebilirsiniz. İşte tek bir malzeme ile patateslerinizi çıtır çıtır ve altın renginde olacak. İşte o doğal yöntem:
Kaynak: Haber Global TV